Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.308
% 2.28
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.308
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

XRP, Bu Borsada 50$ Oldu!

Abd merkezli popüler kripto borsası Gemini’de Xrp fiyatı 50 $’a çıktı. Bununla beraber Xrp’nin piyasa değeri trilyon dolara kadar yükseldi. Yaşanan bu yükselme dün borsanın listelenmesinden sonra ortaya çıktı. Bazı kullanıcılar borsanın sisteminde bir aksaklık olduğunu iddia etti.

Xrp dün o sırada Gemini borsasında 50 $‘lık fiyata sahipken 52 Milyar adet arzı hesaplandığında 2.6 Trilyon $’lık piyasa değerine sahip oluyor. Ayrıca bazı kullanıcılar böyle bir piyasa değerine sahip olmasını imkansız olarak görüyor.

2020 Aralık ayında Sec tarafından Ripple’a açılan davadan sonra birçok borsa XRP’yi listeden çıkardı. Fakat Ripple’ın Sec’e karşı 2.5 yıllık olan savaşı zaferle bitirdikten sonra birçok borsa tarafından tekrar listelenmeye başladı.

ABD’nin önde gelen borsası Coinbase ise Sec tarafından dava açılan bir borsa. Açılan davada Sec, Coinbase’den Bitcoin hariç tüm altcoinleri delist etmelerini istemişti. Yakın zamanda borsa tüm davalara rağmen Xrp’yi tekrardan listeleyerek Abd’de ticaretini yapmayı sağladı. Bir diğer yandan geçtiğimiz gün Xrp’nin borsalarda satışının yatırım sözleşmesi niteliği taşımadığı kararıyla 0.94 $’dan tekrar düşüş yaşadı. Şuan Xrp’nin yaklaşık fiyatı ise 0.62 $ civarında.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

XRP Nasıl Alınır

XRP’yi Binance borsasında satın alabilirsiniz. Binance borsana kaydınız yoksa buraya tıklayıp indirimli bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Ayrıca tüm fırsatlardan ve ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir