Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.672
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.672
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sam Bankman-Fried Herhangi Bir Talepte Bulunmayacak

sam bankman-fried

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), bir duruşma sonrasında herhangi bir talepte bulunmayacaklarını belirtti. SBF’nin avukatları, New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’nde Yargıç Lewis Kaplan’a bir mektup yazdı. Mektupta, mahkeme sonrası talepte bulunmayacaklarını ancak dava ile ilgili iddiaları takip etme haklarını saklı tutacaklarını ifade ettiler.

Davaya ilişkin gelecekteki duruşmalar belirsizliğini koruyor. Savcılar, mart ayındaki ikinci duruşmaya devam edip etmeyeceklerine dair net bir plana sahip değil.

SBF’nin, jüri kararının açıklanmasının ardından Brooklyn Metropolitan Gözaltı Merkezi’ne geri götürüldüğü belirtiliyor. Borello isimli yetkili , eski FTX CEO’suna şantaj yapmaya çalışan bir mahkum olduğunu iddia etti.

Sam Bankman-Fried, ABD’de cezai suçlamayla karşı karşıya kalan 2 önemli iş insanından biri denebilir. Bunun yanı sıra, eski Binance CEO’su Changpeng Zhao da ABD Adalet Bakanlığı ile anlaşma yaparak görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Ayrıca hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version