Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.821
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.821
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hindistan’da Kripto Kısıtlayıcı Vergi Kuralları Devam Ediyor !

Hindistan'da Kripto Kısıtlayıcı Vergi Kuralları

Hindistan’da Kripto Kısıtlayıcı Vergi Kuralları Devam Ediyor. 2022’de Hindistan, kripto sektörü için edilen kârlar üzerinden %30 vergi ve kaynakta %1 vergi (TDS) kesintisi uyguladı.

Hindistan, 2023’te kısıtlayıcı kripto vergisi kurallarını değiştirmedi. Aslında, Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman, en son vergi kurallarını gösteren ülke bütçesini açıklarken kripto, sanal dijital varlıklar, blok zinciri veya merkez bankası dijital para birimlerinden (dijital rupi) bahsetmedi. .

Geçen yıl, dünyanın en büyük demokrasisi kripto işlemlerine katı vergiler koydu: %30 kâr vergisi ve tüm işlemlerde kaynakta %1 vergi (TDS) kesintisi uyguladı. Kısacası sancılı bir dönemin yaşandığını söyleyebiliriz.

Hindistan'da 100 milyondan insan kripto para kullanıyor | DonanımHaber

Kripto ticaret hacimleri çok düştü , Hintliler haberler ve duyuruların ardından dokuz ay içinde ticaret hacminde 3,8 milyar dolardan fazlasını yerel kripto borsalarından uluslararası kripto borsalarına taşıdı .

Hindistan kripto borsası WazirX’in Başkan Yardımcısı Rajagopal Menon, mevcut kripto vergilerindeki hiçbir değişikliğin “Hint kripto şirketlerini cennete giden merdivenlerde” bırakmadığını söyledi. “Hükümetin kripto vergileri konusundaki tutumunu yeniden gözden geçireceğini umuyoruz.”

Hindistan, geçen yılın başından bu yana , kripto düzenlemesinin küresel koordinasyon olmadan başarılı olamayacağını söyleyerek bir kripto para faturasını soğuk depoda tutuyor – bu, G-20 başkanlığını elinde tutma gündemi belirleme gücüyle öncelik verdiği durumlardan diyebiliriz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version