Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.827
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.827
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bittrex Global Kapatılıyor!

Bittrex global

Bittrex.US‘in iflas başvurusu ve faaliyetlerini durdurması üzerinden birkaç ay geçtikten sonra, Bittrex Global da operasyonlarını kapatma kararı almıştır. Şirket, alım satım işlemlerini 4 Aralık’ta sonlandırmayı planlamakta ve müşterilerini “gerekli tüm işlemleri” tamamlamaları konusunda bilgilendirmektedir. Platform, müşterilerine yalnızca para çekme işlemleri yapma olanağı sunacak ve Lihtenştayn ile Bermuda’da düzenlenmiş olan borsa, kararın nedenine dair herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Bittrex Globalin bu kararı, özellikle Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), Bittrex.US ve Bittrex Global’e doğru onaylar olmadan ulusal bir menkul kıymetler borsası işletmek suçlamasıyla dava açmasının ve Bittrex.US’un iflas başvurusunda bulunmasının ardından gelmektedir.

Bittrex Global

Bittrex.US, SEC‘nin kayıtsız menkul kıymet borsası işletme suçlamasıyla karşı karşıya kaldıktan sonra mayıs ayında iflas başvurusunda bulunmuştu. Global’ın CEO’su Oliver Linch, önceki açıklamasında suçlamalara “şiddetle” karşı çıkacaklarını belirtmişti. Bittrex.US, nisan ayında faaliyetlerini durdurmuş ve ağustos ayında SEC ile 24 milyon dolarlık bir anlaşmaya varmıştı.

Şirket, yaptığı açıklamada, “Bittrex Global’ın operasyonlarını sonlandırma kararı almak zorunda kaldığımız için büyük üzüntü duyuyoruz. Bu kararın kolay alınmadığını ve müşterilerimiz üzerindeki olası etkilerini anlıyoruz” ifadelerini kullanmıştır.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version