Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.718
% 4.50
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.718
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Runes Protocol, İşlem Ücretlerinde Artış Yaşadı

runes protocol

Casey Rodamor’un en son ürünü olan Runes Protocol‘ün Bitcoin blok zincirinde piyasaya sürülmesi, kullanıcıların token basmak için acele etmesi nedeniyle işlem ücretlerinde artışa neden oldu. Bitcoin yarılanmasıyla ilgili yaygın beklentilere rağmen Runes, özellikle blockchain geliştiricileri arasında, hatta genellikle meme paralarından uzak duranlar arasında bile önemli bir ilgi topladı.

Bitcoin’in en küçük birimleri (satoshis) üzerine verilerin kaydedilmesine olanak tanıyan önceki sürümü Ordinals ile tanınan Rodamor, bir kez daha Runes’ın ilgisini çekti. Ordinals, takası mümkün olmayan varlıklar yaratmaya odaklanırken, Runes, daha çok son zamanlarda kripto pazarlarında popülerlik kazanan meme paraları gibi çalışacak şekilde tasarlandı.

Runes üzerine basılacak ilk proje, yarılanmadan çok önce duyurulan Rodamor’un ORTAK MALLARIydı. Bununla birlikte, o zamandan bu yana çok sayıda başka proje de platforma katıldı ve yüzlercesi şu anda token basımı sürecinde.

Yarılanmadan sonraki dokuz blok içinde Runes madencileri, nadir tokenleri güvence altına almak için halihazırda yaklaşık 78,6 BTC ücret (yaklaşık 4,95 milyon dolara eşdeğer) ödemişti. Bu, Ordinaller gibi Runes’ın da Bitcoin’in ücret ekonomisine önemli ölçüde katkıda bulunabileceğini gösteriyor.

Bir Runes projesinin uygulanabilirliği özneldir; erken listeleme ve hisse senedi kalitesi gibi faktörler alıcının ilgisini etkiler. “Rün Numarası 3” olarak adlandırılan DOG•GO•TO•THE•MOON gibi projeler, alıcılar için özellikle cazip görülüyor.

Genel olarak, Bitcoin üzerinde Runes Protokolü’nün lansmanı, blockchain topluluğu içinde önemli bir heyecan ve aktivite yaratarak, Bitcoin blockchain’inde yenilikçi tokenizasyon projelerinin potansiyelinin altını çizdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir