Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bir Grup FTX Yatırımcısı SBF ile Anlaşmaya Vardı

SBF

Bir grup yatırımcı, eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ile anlaşmaya vardı ve platformun tanıtımını yapan ünlülere karşı yasal işlem başlatılması konusunda işbirliği yapması karşılığında ona karşı açılan hukuk davasını geri çekmeyi kabul etti.

Miami mahkemesine sunulan belgelerde yatırımcılar, Bankman-Fried’ın Shaquille O’Neal, Gisele Bündchen, Tom Brady, Kevin O’Leary ve diğer birkaç sanıkla ilgili değerli bilgilerine atıfta bulunarak anlaşmanın onaylanmasını talep etti.

Anlaşma, Bankman-Fried’ın yükümlülüklerini ana hatlarıyla ortaya koyuyor, mevcut hapis durumunu ve faaliyetlerine ilişkin ilgili kısıtlamaları kabul ediyor. Bu sınırlamalara rağmen, mali tabloları, Anthropic PBC’deki yatırımlarla ilgili imtiyazsız belgeleri ve davaya dahil olan çeşitli kuruluş ve bireylere ilişkin bilgileri sağlayarak işbirliği yapmak için makul çabayı göstermesi bekleniyor.

FTX, MLB ve NBA’in Miami Heat franchise’ları gibi ünlüler ve kuruluşlarla ortaklıklar kurarak kapsamlı pazarlama ve reklam çalışmalarına girişmişti. Ancak borsa 2022’de çöktü ve yatırımcıların 8 milyar dolar kaybetmesine neden oldu.

Bankman-Fried, Kasım ayında FTX müşterilerini, kredi verenlerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan yedi ayrı suçtan suçlu bulunmuştu. Geçen ayki duruşmada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir