Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.751
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.751
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SBF’nin Hapishaneden Yeni Görüntüleri!

SBF'nin Hapishaneden Yeni Görüntüleri

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, “G Lock” ve beş diğer hükümlüyle birlikte çekildiği iddia edilen bir fotoğrafla gündeme geldi. Fotoğrafta, New York’un Metropolitan Hapishanesi’nde çekildiği söylenen Bankman-Fried, yeni bir sakal ve daha zayıf bir görünüşle dikkat çekiyor. Bağımsız kripto muhabiri Tiffany Fong, bu fotoğrafı, 2023 Ağustos’unda dolandırıcılık suçundan mahkum edilmesinin ardından yayınlanan tek Bankman-Fried fotoğrafı olarak tanımladı.

İlginizi Çekebilir : Kripto Para Borsası Backpack, Banxa ile Ortaklık Kurdu

Fotoğraf, 17 Aralık’ta çekildiği iddia ediliyor ve Bankman-Fried’ı, beş diğer mahkumla birlikte görüntülüyor. Fong, eski MDC hapishane mahkumu “G Lock” ile yaptığı röportaj sırasında bu fotoğrafı paylaştı. G Lock, Bankman-Fried’ın hapishane hayatına dair bazı iç görüler sunarken, onu “şeytan gibi tuhaf” olarak tanımladı ancak “iyi bir adam” olduğunu da belirtti. Bankman-Fried’ın hapishane koşullarında tıraş olmadığı ve duş almadığı bilgisi de paylaşıldı.

Kripto sektöründen bazı üyeler, Bankman-Fried’ın fotoğraftaki durumunu yorumladı. Kimisi, hapishane hayatının ona iyi gelmediğini belirtirken, diğerleri ise onun hapishanede çetelere katıldığını şaka yoluyla ifade etti. Öte yandan, Bankman-Fried’ın hapishanedeki tutumunun Amerikalı rapçi Tekashi Six Nine‘dan “daha gangster” olduğu iddia edildi, çünkü Bankman-Fried, hapishanede kimseye “ihanet etmemişti”.

Son olarak, Fong’un verdiği bilgiye göre, Bankman-Fried’ın hapishanedeki arkadaşları onun, Caroline Ellison ile ilişkisi konusunda dalga geçerken, birlikte Michael Lewis’in Big Short kitabının biyografisiyle birlikte yayınlanan röportajını izledikleri belirtildi.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir