Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.682
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.682
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Grayscale, Spot Bitcoin ETF Ayrıntıları İçin SEC İle Görüştü!

grayscale

Grayscale’in yöneticileri ve avukatları, Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) listelenmesine yönelik bir kural değişikliğini görüşmek üzere Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile bir araya geldi.

SEC’nin 20 Kasım tarihli bir notuna göre, Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, hukuk şefi Craig Salm, ETF başkanı Dave LaValle ve diğer dört yönetici, ayrıca beş Davis Polk hukuk firması temsilcisi, SEC’in ticaret ve piyasalar bölümüyle buluştu. Nota, görüşmelerin “NYSE Arca, Inc.’in, NYSE Arca Kuralı 8.201-E kapsamında Grayscale Bitcoin Trust’ın (BTC) hisselerinin listelenmesi ve ticaretine yönelik kural değişikliği önerisiyle ilgili olduğunu” belirtti.

Grayscale

Bloomberg ETF analisti James Seyffart’ın paylaştığı bir dosyaya göre Grayscale, BNY Mellon ile bir Transfer Acentası ve Hizmet Anlaşması imzaladığını duyurdu. Bu anlaşma kapsamında, BNY Mellon, Grayscale Bitcoin Trust’ın temsilcisi olarak hareket edecek, hisselerin ihraç ve itfasını kolaylaştıracak ve hissedar hesaplarını koruyacaktır.

Seyffart’ın 21 Kasım’daki bir tweet’ine göre, ticaret ve piyasalar bölümü, SEC’e kendi kendini düzenleyen bir kuruluş tarafından önerilen bir kural değişikliği hakkında bilgi veren 19b-4 formunu onaylamak veya reddetmekle sorumlu. Seyffart, Grayscale’in BNY Mellon ile yaptığı anlaşmanın “muhtemelen her zaman gereken bir şey” olduğunu ve GBTC’nin yakında dönüştürüleceğine dair bir gösterge olmadığını ekledi.

22 Kasım’daki bir paylaşımda ETF Mağaza Başkanı Nate Geraci, “Grayscale’in dünkü SEC toplantısının en kritik noktası, GBTC ‘dönüşümünün’ artık ‘yukarı listeleme’ olarak adlandırılmasıdır” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir