Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.657
% 2.89
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.657
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Revolut, ABD Kripto Operasyonlarını Kapatacak!

Revolut,ABD,USA,Kripto ödemeleri,Fintech

Revolut, 2 Eylül’den itibaren ABD’deki kripto para hizmetlerini askıya alacak ve 3 Ekim’den itibaren tam erişim devre dışı bırakılacak.


İngiltere merkezli fintech firması Revolut, 2 Eylül 2023 tarihinden itibaren Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto para birimi hizmetlerini askıya aldığını duyurdu. Gelişen düzenleyici ortam ve ABD’deki kripto piyasasını çevreleyen belirsizliklerden etkilenen bu karar, ABD’deki müşterilerin kripto para birimi işlemlerini 3 Ekim 2023 tarihine kadar tamamen durduracak.

Bu tarihten itibaren ABD’li müşteriler artık Revolut platformunda kripto para birimleri için satın alma emri veremeyecekler. Bir Revolut sözcüsü yaptığı açıklamada, “Revolut, kripto ürünlerine erişim sağlamak için aktif olarak alternatif yollar arıyor ve gelecekte ABD’de tekrar kripto sunmayı umuyoruz” dedi.

Değişiklikler 3 Ekim 2023 tarihinde daha kapsamlı bir kısıtlamayla izlenecek. Revolut aracılığıyla kripto para birimlerine erişim, ABD’li müşteriler için tamamen devre dışı bırakılacak. Sonuç olarak, artık ABD müşterileri herhangi bir kripto para birimi satın alamayacak, satamayacak veya tutamayacaklar.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Revolut,ABD,USA,Kripto ödemeleri,Fintech


Sözcü, “Gelişen düzenleyici ortam ve ABD’deki kripto piyasası etrafındaki belirsizliklerin bir sonucu olarak, ABD’deki bankacılık ortağımızla birlikte, ABD’de Revolut aracılığıyla kripto para birimlerine erişimi askıya almak gibi zor bir karar aldık” dedi. “Bu karar hafife alınmamıştır ve bunun neden olabileceği hayal kırıklığını anlıyoruz.”

ABD’deki tüm kripto müşterileri, bu kararı bildiren bir e-posta aldı.Sosyal medyada görülen e-postanın bir kopyasında “ABD’deki kripto para platformumuzu kapatacağımızı bildirmekten üzüntü duyuyoruz” ifadesi yer alıyor.

Revolut’un ABD’deki kripto operasyonlarını askıya almasının ardında, kripto para birimleri piyasasında giderek artan düzenleyici baskılar ve belirsizlikler yatmaktadır. ABD otoriteleri, kripto para birimleri üzerinde daha sıkı denetimler getirmek için çeşitli adımlar atmış ve bu da finansal kurumların işleyişini etkilemiştir. Revolut, müşterilerinin güvenliği ve düzenlemelere uygunluk konusundaki hassasiyeti nedeniyle, kripto hizmetlerini geçici olarak durdurma kararı aldığını vurgulamaktadır. Firma, ABD’deki bankacılık ortağı ile yakın işbirliği içinde alternatif çözümler aramaya devam edecek ve gelecekte ABD pazarında kripto hizmetlerine tekrar dönmeyi umuyor.


İlginizi Çekebilir:Upbit Borsası Bugünlerde Hareketlilik Yaşıyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Revolut, ABD Kripto Operasyonlarını Kapatacak!” te bir düşünce

  1. Pingback: Elon Musk , X İçin Kripto Planı Olmadığını Garanti Etti - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir