Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.019
% 6.34
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.019
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Elon Musk , X İçin Kripto Planı Olmadığını Garanti Etti

Elon Musk,Twitter,x,X Coin,TwitterCoin,Scam Coins

Elon Musk, $X ve $TWITTER gibi dolandırıcılık tokenlerinin sosyal medya platformuyla bağlantılarını hatalı bir şekilde iddia edilmesi konusunda açıklama yaptı.

5 Ağustos Cumartesi günü, ünlü girişimci Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter (artık adı X olarak biliniyor) ile ilgili bazı iddialara yanıt vererek, şüpheli kripto tokenlarla bağlantısının olmadığını net bir şekilde ifade etti.

Bir kullanıcı olan DogeDesigner tarafından yapılan bir paylaşıma cevaben Elon Musk, “$X ve $TWITTER gibi dolandırıcılık tokenlerinin, sosyal medya platformuyla yanlış bir şekilde ilişkilendirildiğini” belirtti. DogeDesigner, kripto topluluğunu, dolandırıcılık tokenları ile ilgili belirli makalelere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı ve Elon Musk’ın veya Twitter’ın hiçbir zaman kripto token başlatmayacağını vurguladı. Musk, cevabında, “Ve asla yapmayacağız” şeklinde iddiasını yineledi.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bu yanıt, daha önce Elon Musk’ın Twitter’ı bir ödeme seçeneği olarak düşündüğüne dair ipuçları vermesinin ardından gelirken, yatırımcılar, Musk’ın belirli bir kripto tokenı mı tanıtacağını yoksa favorisi olan Dogecoin’e mi bağlı kalacağını merak ediyordu.

Elon Musk, şu ana kadar Dogecoin’e olan desteğini sık sık dile getirerek kripto dünyasında dikkat çekti. Ancak, şüpheli kripto projeleri ve dolandırıcılık girişimleri konusunda da açık bir şekilde karşı durduğunu belirtmektedir.



Sonuç olarak, Elon Musk’ın açıklamaları, kripto topluluğunun dikkatli ve bilinçli bir şekilde hareket etmesi gerektiğini vurgulamaktadır. Kullanıcılar, yatırımlarını yapmadan önce araştırma yapmaya ve güvenilir projelere odaklanmaya devam etmelidir. Twitter (X) platformunun da kripto topluluğuna olan desteği ve dolandırıcılık girişimlerine karşı duruşu, kullanıcıların güvenli bir ortamda kripto dünyasını keşfetmelerine olanak tanıyacaktır.


İlginizi Çekebilir:Revolut, ABD Kripto Operasyonlarını Kapatacak!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir