Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.466
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.466
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Alchemy Pay, Bir Stablecoin ile İşbirliği Yapacak!

alchemy pay trueusd ach

Son zamanlarda, Alchemy Pay, USD ile tamamen desteklenen stabilcoin TrueUSD ile işbirliği yaparak On-Ramp çözümünü aktif hale getirdiğini duyurdu.


▪️ Artık TrueUSD (TUSD) doğrudan satın alımları için Alchemy Pay’in On-Ramp çözümü üzerinden erişilebilir. Kullanıcılar, TUSD’yi Alchemy Pay’in Ramp sayfasından doğrudan satın alma imkanına sahip olacaklar.

▪️ Bu entegrasyon, 173 ülkeden kullanıcıların fiat para birimlerini kullanarak TrueUSD (TUSD) satın alarak TrueUSD ekosistemine kolayca katılmalarını sağlayan sorunsuz bir katılım sürecini kolaylaştırıyor.

▪️ Bu şirket, 300’den fazla fiat ödeme kanalını kapsayan geniş ağıyla, işe alım deneyimini kolaylaştırmayı ve kripto para birimlerinin yaygın kabulünü teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Bu sayede sıradan insanlar ile gelişen kripto endüstrisi arasında daha fazla bağlantı kurulmasını hedeflemektedir.

▪️ Ayrıca Alchemy Pay, çeşitli ülkelerde, Kanada, Endonezya ve Litvanya gibi, ödeme hizmetlerini işletmek için lisans almak amacıyla faaliyet göstermektedir. Bu çabalarıyla kripto paranın yaygın olarak benimsenmesini de amaçlıyor.

alchemy pay trueusd ach

▪️ Şirket, çeşitli ülkelerde işletilen ödeme hizmetleri sayesinde sadece teknolojiyi değil, aynı zamanda kültürel farklılıkları da göz önünde bulundurarak kullanıcılar arasında bağlantılar kurmayı hedeflemektedir.

▪️ Dünyanın önde gelen fiat-kripto ödeme ağ geçidi olan Alchemy Pay’in, USD tarafından desteklenen stabilcoin TrueUSD ile yaptığı ortaklık, kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacak bir adım olarak değerlendirilebilir. Bu entegrasyon, TrueUSD’ye doğrudan erişim sağlayarak kullanıcıların kripto ekosistemine daha rahat bir şekilde katılmalarını mümkün kılması bekleniyor..

▪️ Bu başarılar, şirketin kripto ödeme sektöründeki uzmanlığını ve lider konumunu vurgulamaktadır. Ramp hizmeti ise DeFi protokolleri, NFT pazarları ve borsalar gibi platformlara entegrasyonu kolaylaştırarak, kullanıcıların kripto para alımını basit ve zahmetsiz hale getiriyor.

5 Ağustos Bitcoin analimizi incelemek için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir