Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.606
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.606
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Moonwell, USDC Kredilerine Olanak Sağlayacak!

Merkeziyetsiz borç alma ve verme protokolü olan Moonwell, USDC Anywhere adlı bir araçla Circle’ın USDC stablecoin’inin Ethereum ağlarından Moonwell’e zincirler arası ödünç verilmesini sağladı.

Moonwell, stablecoin’i platforma aktarmak için Circle’ın zincirler arası protokolünü kullanarak Arbitrum, Avalanche, Base, Ethereum, Optimism ve Polygon’daki birçok kullanıcı cüzdanlarında USDC’yi tespit edebiliyor.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre bu hamle, varlıklar arasında manuel olarak köprü kurma ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve kullanıcıların Moonwell’deki dijital varlıklarını kullanarak Ethereum ekosistemi boyunca USDC göndermesine olanak tanıyor.

Şirket yaptığı açıklamada, “Base, Ethereum ana ağının sağlam güvenliğini modern Katman 2 çözümlerinin karşılanabilirliği ve çevikliğiyle birleştirerek bu özellik için likidite merkezi olarak hizmet ediyor” diye yazdı.

“Coinbase ayrıca, Base’e ve Base’den ücretsiz transferler ve USD’ye ücretsiz dönüşümler sunarak, merkezi borsalarında USDC almayı da kolaylaştırdı.” Diye ekledi.

Şirket USDC Anywhere’i bununla beraber kullanıcının fonları yeni ağa ulaşmadan önce gazını işlemek için Soket birlikte çalışabilirlik protokolünü kullanıyor.

Moonwell Kimdir?

Moonwell, açık, gözetimsiz bir borç alma ve borç verme DeFi protokolü sağlamak için Moonwell Apollo protokolünden test edilmiş kodu kullanır. Apollo, yenilikçi özelliklere sahip, topluluk odaklı bir protokol olsa da, kullanıcılar aynı güvenlik düzeyini korurken, daha hızlı işlem süreleriyle karşı karşıyalar.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir