Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.593
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.593
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

VeChain (VET) Coin Yorum ve Fiyat Analizi 2024

Bitcoin‘in 50.000$ direncini aşmasının ardından, bazı altcoinler yükseliş trendine katılmaya başladı. Bunlardan biri de VeChain. Bugün VeChain yaklaşık %5,5 yükseldi. Hangi seviyeleri takip etmeliyiz? Yaklaşan direnç ve destek seviyesi nedir? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Bitcoin Korku & Açgözlülük Endeksi Zirvede!


VeChain, 0,03$’ı Aştı ve Yükselmek İstiyor!

Bitcoin‘in 50.000 dolar seviyesini aşmasıyla birlikte kripto para piyasasına para girişi arttı. CoinGecko verilerine göre piyasa değeri son 24 saatte yüzde 2,7 artarak 2 milyar dolara yükseldi. Ancak piyasaya giren paranın bir kısmı da altcoinlere yöneldi. Günümüzün yükselen coinlerinden VeChain’de destek ve direnç seviyeleri neler?

VeChain (VET) Fiyat Analizi

VeChain‘in bu yükselişinin ardından takip edeceğimiz ilk destek seviyesi 0,03. Direnç bölgesinin ise 0.035 bölgesi olduğunu söyleyebiliriz. Bu dönemde piyasaya para girişi ve Bitcoin’in bu duruma verdiği tepkilerle altcoinlerdeki yükseliş ve düşüş senaryolarını görmek mümkün.

Duyarlılığın sıkıca “aşırı açgözlülük” bölgesinde olmasıyla, yatırımcılar güçlü temellere sahip altcoinler arıyor ve VET de buna uygun görünüyor.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir