Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.156
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.156
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

PYTH Fiyat Tahmini: PYTH Network Yaklaşık %6 Yükseldi!

PYTH Fiyat Tahmini: PYTH Network Yaklaşık %6 Yükseldi

Bitcoin‘in 50.000$ direncini aşmasının ardından, bazı altcoinler yükseliş trendine katılmaya başladı. Bunlardan biri de PYTH Network. Bugün PYTH yaklaşık %6 yükseldi. Hangi seviyeleri takip etmeliyiz? Yaklaşan direnç nedir ve destek seviyesi nedir? İşte detaylar.


İlginizi Çekebilir: Sei (SEI) Fiyat Analizi: Sırada Ne Var?


PYTH Network, 0,66$’ı Aştı ve Yükselmek İstiyor!

Bitcoin‘in 50.000 dolar seviyesini aşmasıyla birlikte kripto para piyasasına para girişi arttı. CoinGecko verilerine göre piyasa değeri son 24 saatte yüzde 2,7 artarak 2 milyar dolara yükseldi. Ancak piyasaya giren paranın bir kısmı da altcoinlere yöneldi. Günümüzün yükselen coinlerinden PYTH Network’te destek ve direnç seviyeleri neler?

PYTH Fiyat Tahmini: PYTH Network Yaklaşık %6 Yükseldi!

PTYH Network‘ün bu yükselişinin ardından takip edeceğimiz ilk destek seviyesi 0,55. Direnç bölgesinin ise 0,75 bölgesi olduğunu söyleyebiliriz. Bu dönemde piyasaya para girişi ve Bitcoin’in bu duruma verdiği tepkilerle altcoinlerdeki yükseliş ve düşüş senaryolarını görmek mümkün.

Kripto piyasasında yenilenen iyimserlik dalgasını arkasına alan PYTH fiyatı, potansiyel olarak Sei ağındaki olumlu gelişmelerden beslenerek çıkışa geçti.

Duyguların “aşırı açgözlülük” bölgesinde olduğu bir ortamda, yatırımcılar güçlü temellere sahip altcoinler arıyor ve PYTH de buna uygun görünüyor.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir