Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.640
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.640
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Sei (SEI) Fiyat Analizi: Sırada Ne Var?

Sei (SEI) Fiyat Analizi: Sırada Ne Var?

Sei blok zincirinin yerel token’ı SEI, son bir haftada %25 arttı ve piyasa değeri 1,8 milyar doların üzerine çıktı. İşte sizler için hazırladığımız SEI fiyat analizi!

13 Şubat’ta piyasaya sürülen yeni Devnet V2, Ethereum Virtual Machine (EVM) ile genişletilmiş uyumluluk sürüyor. Bu, geliştiricilerin Ethereum tabanlı DApp’lerini sorunsuz bir şekilde Sei‘nin yüksek verimli blockchain’ine taşımalarına olanak tanıyor ve potansiyel olarak yeni uygulama projelerini önünü açıyor.


Sei hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar için buraya tıklayarak Sei Network proje inceleme yazımıza göz atabilirsiniz!


Sei, geniş EVM tabanlı DeFi ve diğer projeler ekosistemini çekerek kendini yerleşik Layer 1 platformlarına çekici bir alternatif olarak konumlandırıyor. Sei’nin yenilikçi tasarımı, Ethereum ve Solana unsurlarını birleştirerek işlem işlemeyi birden fazla Node bölmek için “paralelleştirilmiş” bir yaklaşım kullanıyor.

Bu, yüksek hıza dönüşüyor ve Sei’yi özellikle yüksek verim gerektiren ticaret platformları ve borsaları için çekici hale getiriyor. Son bir haftada 20.000 yeni kullanıcı katıldı ve toplam kullanıcı tabanını 950.000‘in üzerine çıkardı!

Yatırımcı ve DApp kullanıcı akını, artan zincir içi aktiviteye yol açıyor ve bu da TVL artışında kendini gösteriyor. DeFi protokollerine yatırılan varlıkların birleşik değerini temsil eden bu metrik, Sei‘de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve ağın büyüyen ivmesini daha da öne çıkardı.

SEI ‘de İyimserlik Havası!

Kripto piyasasında yenilenen iyimserlik dalgasını yakalayan SEI fiyatı, potansiyel olarak Sei ağındaki olumlu gelişmeler tarafından beslenen bir çıkış gerçekleştirdi.

Piyasa hissiyatı kararlı bir şekilde “aşırı açgözlülük” bölgesinde olduğundan, yatırımcılar güçlü temel unsurlara sahip altcoin’leri arıyor ve SEI bu profile uyuyor.
Teknik olarak SEI, 0,75 dolarlık direnç bölgesini aşarsa 1 dolara yükselebilir ve 1,08 dolara doğru daha fazla potansiyel yükseliş gösterebilir.

Sei (SEI) Fiyat Analizi: Sırada Ne Var?

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir