Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.999
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.999
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase Borsasından PlayDapp (PLA) Kararı!

coinbase hisseleri

Coinbase, PlayDapp (PLA) altcoinini yaşadığı hack saldırısı olayının ardından ticaretinin askıya alınacağını duyurdu.

ABD’nin önde gelen kripto para borsası olan Coinbase, altcoin ticaretine ilişkin bir açıklama daha yaparak PlayDapp (PLA) adlı altcoin için işlem askıya alınacağını belirtti.

Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Bitcoin Vadeli İşlemlerinde Boğa Sinyali!

Borsa tarafından yapılan açıklamada;
“PlayDapp (PLA) akıllı sözleşmesindeki son güncellemeler ışığında, Coinbase.com, Coinbase Prime, Advanced Trade ve Coinbase Exchange platformları üzerinde PLA alım satımını ve transferlerini askıya aldık. PLA ile ilgili gelişmeleri ihraççıdan takip etmeye ve müşterilerimize daha fazla bilgi geldikçe güncellemeler sağlamaya devam edeceğiz.”

Şirket, PlayDapp’in bir hack saldırısına uğradığını belirttiği açıklamasının ardından PLA ticaretini askıya aldı.

PlayDapp, yapılan açıklamada “Bilgisayar korsanı saldırısının onaylanmasının ardından, acilen para yatırma ve çekme işlemlerinin askıya alınması talebiyle büyük merkezi borsalara başvurdu ve olayı soruşturma yetkililerine bildirerek derhal harekete geçti.” ifadelerine yer verdi.

Bu olumsuz haberlerin ardından PLA, son 24 saat içinde %13’e kadar düşüş kaydetti ve şu anda 0,139 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir