Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.685
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.685
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Vadeli İşlemlerinde Boğa Sinyali!

Kripto Para Yatırımcıları Dikkat! Bitcoin Vadeli İşlemlerinde Boğa Sinyali

Bitcoin vadeli işlemlerinde boğa sinyalleri yükseliyor. Sözleşmelerde kilitli para miktarı son 26 ayın en yüksek seviyesi olan 21 milyar doları aştı. Bu, daha fazla fiyat artışı bekleyen yeni para girişini gösteriyor.

Ancak kaldıracı arttırmadan önce biraz bekleyin. Rakamlar yükseliyor olsa da, uzmanlar piyasadaki genel kaldıraç kullanımının hala nispeten düşük olduğunu söylüyor. Bu, daha fazla kişinin bahis oynadığı anlamına gelse de, borçlu parayla her şeyi riske atmıyorlar.

Unutmayın, kaldıraç iki yönlü çalışır. Karınızı katlayabilir, ancak zararınızı da katlayabilir. Ani bir kaldıraç artışı, özellikle işler ters giderse dramatik fiyat dalgalanmalarına yol açabilir.

Neyse ki, şu an için durum böyle görünmüyor. Bitcoin için tahmini kaldıraç oranı hafifçe yükselmiş olsa da, hala 2022’de görülen seviyelerin çok altında. Ek olarak, açık vadeli işlemlerin sayısı (gerçek Bitcoin cinsinden ölçülmüş) tepe noktasının çok altında, bu da boğa eğilimine rağmen temkinli bir yaklaşım gösteriyor.

Kripto uzmanı Noelle Acheson, “Heyecan var ama insanlar bu sefer akıllıca oynuyorlar, borç aldıkları parayla delirmiyorlar.” diyor.

Özetleyecek olursak, Bitcoin vadeli işlemleri olası bir boğa koşusunu işaret ediyor, ancak kaldıraçla aşırıya kaçmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir