Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.226
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.226
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

XRP Davası: Ripple-SEC Uzlaşma Söylentileri Uzmanlar Tarafından Çürütüldü!

XRP Davası: Ripple-SEC Uzlaşma Söylentileri Uzmanlar Tarafından Çürütüldü

Ripple Labs ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki XRP davasında olası bir uzlaşmayı çevreleyen spekülasyonlar, davayı yakından izleyen yasal otoriteler tarafından şüpheyle karşılandı ve tamamen reddedildi. Ripple’ın kurumsal XRP satışlarıyla ilgili kapsamlı mali kayıtlar sunmasını zorunlu kılan son gelişmelere rağmen, yaklaşan bir uzlaşma söylentileri hukuk uzmanları tarafından reddedildi.


İlginizi Çekebilir: Grayscale’den 110 Milyon Dolarlık Bitcoin Transferi


Yargıç Sarah Netburn tarafından verilen yeni bir mahkeme kararı, Ripple’a mali açıklama gerekliliklerini yerine getirmesi için 20 Şubat’a kadar bir uzatma verdi ve yasal işlemlerde sekiz günlük bir gecikme getirdi. Bu uzatma olası bir anlaşmaya ilişkin spekülasyonları körüklerken, 24 Nisan olarak belirlenen çözüm aşamasındaki itirazlar için son tarih, önümüzdeki uzun bir yasal sürece işaret ediyor ve yakın geleceğe ilişkin belirsizlik yaratıyor.

XRP topluluğu içindeki hukukçular, söylentileri çürüterek uzlaşma müzakerelerinin gizli niteliğini vurguladılar. Tecrübeli bir avukat olan Bill Morgan, bu tür müzakerelerin gizliliğinin altını çizerek, bir anlaşmaya varılana kadar uzlaşma görüşmelerinin gizli kaldığını vurguladı. Benzer şekilde, bir başka hukuk uzmanı Jesse Hynes da söylentileri temelsiz bularak reddetti ve uzlaşma görüşmelerine ilişkin sızıntıların genellikle gerçek göstergelerden ziyade koz elde etmeye yönelik stratejik hamleler olduğunu belirtti.

Aralık 2020’de davanın başlamasından bu yana Ripple, SEC‘in kurumsal XRP satışlarını incelemesiyle ilgili yasal zorluklarla karşı karşıya kaldı. XRP‘nin piyasa performansını etkileyen yasal türbülansa rağmen Ripple, XRP‘nin bir menkul kıymet olmadığının belirlenmesi ve SEC’in Ripple yöneticileri Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’e karşı açtığı davanın reddedilmesi de dahil olmak üzere mahkemede zaferler elde etti. Ancak, yasal mücadele devam ederken destan da devam ediyor.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir