Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.915
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.915
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Starknet (STRK) Airdrop’u Başlıyor! Bilmeniz Gerekenler!

Starknet (STRK) Airdrop'u Başlıyor! Bilmeniz Gerekenler

Kripto meraklıları hazır olun! Starknet Vakfı, yerel token’ı STRK‘yı yaklaşık 1.3 milyon cüzdana dağıtmayı planlıyor. Bu devasa hediyeden yararlanabilecekler arasında Starknet dapp’lerinin erken kullanıcıları, ağa katkıda bulunanlar ve hatta bazı Ethereum katılımcıları bile yer alıyor.

Bilmeyenler için Starknet, merkeziyetsiz uygulamaları daha hızlı ve daha ucuz hale getirmeyi amaçlayan bir Ethereum ölçeklendirme çözümüdür. Yeni token’ları STRK ise, ağın merkeziyetini artırma ve yönetilmesinde önemli bir rol oynayacak.

Starknet Vakfı CEO’su Diego Oliva, “STRK, Starknet’i yönetmek ve çalıştırmak için topluluğu güçlendirmek üzere tasarlandı. Bu hediye, ekosistemimizi oluşturmaya ve kullanmaya başından beri yardımcı olanları ödüllendiriyor.” dedi.

Airdrop dağıtımı 20 Şubat‘ta başlayacak ve uygun cüzdanlar, toplam arzın %7‘sine karşılık gelen 700 milyonun üzerinde STRK token’ını (paylaşımın dörtte biri) talep etmek için dört aya sahip olacak. Kimler hak kazanıyor?

  • Erken Starknet kullanıcıları: dYdX veya ImmutableX gibi Starknet dapp’leriyle aktif olarak etkileşimde bulunduysanız, şanslı olabilirsiniz!
  • Ethereum katılımcıları: Protokol Guild üyeleri, EIP yazarları ve solo stake edenler de hak kazanıyor.
  • Açık kaynak geliştiriciler: Web3 dünyasının dışında kalan, Starknet’in açık kaynak kod tabanına katkıda bulunan geliştiriciler bile token talep edebilir.
Toplamda, yarım milyondan fazla Starknet ve StarkEx cüzdanı, 137.000 açık kaynak geliştirici ve 19.000 ETH stake edeni bu hediyeye hak kazanıyor. Tam kriterler, işlem hacmini ve ağ etkileşimini değerlendiriyor, böylece ödüller projeyi gerçekten destekleyenlere gidiyor.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir