Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.292
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.292
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Starknet (STRK) 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değerine Ulaşacak mı?

Starknet (STRK) Airdrop'u 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değerine Ulaşacak mı?

Popüler Layer 2 çözümü Starknet, 20 Şubat’ta devasa bir airdrop aracılığıyla yerel token’ı STRK‘yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak hikaye sadece ücretsiz tokenlerden ibaret değil. Yatırımcılar potansiyel olarak milyar dolarlık bir başlangıç öngörüyor!

Yaklaşık 1,3 milyon cüzdana 728 milyon STRK token’ı verilecek, bu da önemli bir dağıtım anlamına geliyor.


İlginizi Çekebilir: Starknet (STRK) Airdrop’u Başlıyor! Bilmeniz Gerekenler!


Merkeziyetsiz borsa Aevo, STRK/USD için lansman öncesi vadeli işlemler listeledi ve mevcut fiyat, 1 milyar doların üzerinde potansiyel bir başlangıç piyasa değeri olduğunu gösteriyor! Bu, token başına 1,65 dolarlık bir lansman öncesi fiyatı anlamına geliyor.

Airdrop büyüklüğü ve lansman öncesi fiyatı göz önünde bulundurulduğunda, tamamen seyreltilmiş piyasa değeri (FDV) 16 milyar doların üzerine çıkabilir, bu da Starknet’e dair muazzam önsezileri vurguluyor.

Aevo’nun lansman öncesi sürekli vadeli işlemleri, yatırımcıların token’ın ilk fiyatını tahmin etmelerine ve piyasa duygusuna dair bir bakış açısı sunmalarına olanak tanıyor.

20 Şubat’taki airdrop, STRK’nın resmi olarak halka açıklanmasını işaret edecek. Lansman öncesi hype’a ayak uydurup bir milyar dolarlık piyasa değerine ulaşıp ulaşmayacağı ise merak konusu. Starknet evrenindeki daha fazla güncelleme ve heyecan verici gelişmeler için takipte kalın!

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir