Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.874
% 2.44
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.874
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Solana, Yeniden BNB’yi Geçerek Dördüncü Kripto Para Oldu!

Solana, Yeniden BNB'yi Geçerek Dördüncü Kripto Para Oldu!

Solana (SOL), etkileyici yükselişine devam ederek piyasa değeri sıralamasında Binance Coin’i (BNB) geride bırakarak dördüncü en büyük kripto para oldu.

Solana(SOL) Neden Yükseliyor?

Geçtiğimiz hafta Solana (SOL) için olağanüstüydü, %20 yükselişle en yakın rakibi BNB’nin piyasa değerini aştı. Bu etkileyici yükseliş, Solana’ya (SOL) olan yatırımcı güveninin, geçmişteki ağ kesintilerine rağmen arttığını gösteriyor.

Solana’da DeFi Patlaması

Solana’daki merkeziyetsiz borsalarda (DEX) muazzam bir büyüme görülüyor, bu ay tek başına 9 milyar doların üzerinde işlem gerçekleşti. Solana ekosisteminin önde gelen kripto cüzdanı Phantom ise, aktif kullanıcı sayısında son bir yılda üç kat artışla dikkat çekici bir başarı elde etti.


İlginizi Çekebilir: 

XRP Davası: Ripple-SEC Uzlaşma Söylentileri Uzmanlar Tarafından Çürütüldü!

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir