Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.928
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.928
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Genesis, 1.3 Milyar Dolarlık Bitcoin Satmak İçin Onayı Aldı!

Genesis

2022 yılında iflasını açıklayan Genesis şirketinin beklediği onay geldi. Bu ayın başlarında şirket, mahkemeden GBTC (Grayscale Bitcoin) satışı için onay istemişti.

İlginizi çekebilir: Genesis, İflas Mahkemesinden GBTC Satışı İçin Onay İstedi

Beklenen onayı Hakim Sean Lane verdi. Genesis şirketi 1.3 milyar değerinde 35 milyon adet GBTC satabilir. Bu da Bitcoin’e satış baskısı gelme endişelerini artırıyor.

Ayrıca Genesis şirketi, 200 milyon dolar değerinde Grayscale Ethereum fonu da satmayı düşünüyor.

Bilindiği gibi 10 Ocak’ta SEC spot Bitcoin ETF onayı vermişti. Geln onay ardından kar etmek için şirketler GBTC hisse satışları yapmıştı. Bu durum da piyasaya olumsuz etki etmişti. Şuana kadar toplamda yaklaşık olarak 6 milyar dolarlık satış görüldü. Son olarak GBTC hisse satışı FTX tarafından gelmişti. Bu yaklaşık 1.5 milyar dolar değerindeydi.

Buna benzer durum olarak Genesis şirketinin de elindeki 1.3 milyar dolarlık GBTC‘leri satma ihtimali endişelerin sebebi olmaktadır.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir