Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.183
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.183
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

FDUSD Paritelerinin İşlem Hacmi ATH Yaptı!

Binance FDUSD Paritelerinin İşlem Hacmi ATH Yaptı!

Binance’de FDUSD stabilcoin işlem çiftleri, Binance’in toplam spot ticaret hacminin %38‘ini oluşturarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

FDUSD içeren işlem çiftleri, 12 Şubat’ta Binance’in toplam spot ticaret hacminin %38‘ini oluşturdu. Bu, geçen ayın %42.6 daha fazlasına denk geliyor.

The Block’un kıdemli araştırma analisti Rebecca Stevens, yaptığı açıklamalarda, “BTC/FDUSD işlemlerinin ücretsiz olması ve çoğu FDUSD çiftinin yapıcı ücreti olmaması nedeniyle Binance’de FDUSD’nin bir miktar popülerlik kazanmasını beklersiniz.” dedi.

“Değişimde BUSD‘nin desteklenmesinin resmen sona ermesi, bazı kullanıcıları yeni stabilcoine dönüştürmeye motive etmiş olabilir.” diye ekledi.

Hong Kong merkezli bir vasi ve güven şirketi olan First Digital‘in yan kuruluşu FD121, FDUSD‘yi Haziran 2023’te piyasaya sürdü. Binance, FDUSD’yi bir ay sonra listeledi ve bunun için sıfır ticaret ücreti sundu.

İlginizi Çekebilir: 

Moonwell, USDC Kredilerine Olanak Sağlayacak!

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir