Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.200
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.200
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Moonwell, ETH Üzerinden USDC Kredilendirme İmkanı Sağlıyor

Moonwell, ETH Üzerinden USDC Kredilendirme İmkanı Sağlıyor

Moonwell, ‘USDC Anywhere’ adını verdiği aracıyla farklı Ethereum ağlarından USDC ödünç vermeyi mümkün kılıyor. Ayrıca, kullanıcıların dijital varlıklarını kullanarak Ethereum ekosistemi içinde USDC göndermelerine olanak sağlıyor.

Moonwell, dağıtılmış bir borç alma ve borç verme protokolü olarak, Circle’ın USDC stabilcoin’inin Moonwell’e Ethereum ağları arasında geçişini sağlıyor. Moonwell, Circle’ın cross-chain protokolünü kullanarak Arbitrum, Avalanche, Base, Ethereum, Optimism ve Polygon ağlarında bulunan kullanıcı cüzdanlarındaki USDC’yi algılayabiliyor. Bu sayede, kullanıcılar varlıklarını manuel olarak köprülemeye gerek kalmadan Moonwell üzerinden USDC gönderebiliyorlar. Coinbase’in Ethereum Katman 2 Base’i, USDC Anywhere’in temelini oluşturuyor.


İlginizi Çekebilir: Powerloom Protocol: Veri Odaklı Uygulamalar İçin Güçlü Bir Temel


Moonwell’in belirttiğine göre, “Base, Ethereum ana ağının sağlam güvenliğiyle modern Katman 2 çözümlerinin uygun fiyatlı ve çevikliğini birleştirerek bu özelliğin likidite merkezi olarak görev yapıyor.” Coinbase, USDC’yi merkezi borsalarında kolayca edinilebilir kılarak, Base ve USD’ye ücretsiz dönüşümler ve Base’den ücretsiz transferler sunuyor.

Moonwell’in USDC Anywhere’ı, kullanıcının fonlarının yeni ağa ulaşmadan önce gazını yönetmek için Socket adlı interoperabilite protokolünü kullanıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyelerine özel ayrıcalıklar için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir