Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.033
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.033
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

QuickNode, Xrp Ledger’e Desteğini Açıkladı!

xrp ledger desteği

QuickNode, Xrp Ledger’e destek eklediğini açıkladı.

QuickNode, XRP Ledger desteğini açıkladıktan sonra kripto topluluğundan olumlu tepkiler geldi.

Şirket, platformunu kullanan kullanıcılar için Xrp Ledger’i destek olarak ekledi. Böylelikle yerel ve uluslararası ödemeleri daha verimli ve düzenli hale getirdiğini duyurdu.

QuickNode ile XRP Ledger İçin Önemli Ortaklık

Yapılan açıklamada XRP LEDGER desteğini, platformu kullanan geliştiriciler için kullanıma sundu. Bu açıklamadan sonra ortaya sunulan amacın kripto ve blokzincir teknolojisini kullanarak hızlı, şeffaf, uygun maliyetli kurumsal düzeyde finansal hale getirmek olduğu belirtildi.

Şirket XRP’nin tokenizasyon, DEFİ, stabil paralar gibi hizmetlerin kullanımına sahip olacağını belirtti.

Daha önce Ledger kullanıcıları tarafından büyük ses getiren Ledger Recover özelliği hakkındaki blog yazımızı okuyabilir ve daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

xrp ledger desteği

QuickNode, kanıtlanan bir kripto ve blockchain teknolojisi kullanarak kullanıcılara ödemeleri daha hızlı, güvenli, uygun maliyetli hale getirmeyi sağlayan şirkettir.

Ayrıca şirketin Ocak ayında gerçekleşen B turu yatırımında 60 milyon dolar daha yatırım alarak şirket değerlemesi 800 milyon dolara ulaştı. Dünyaca ünlü isimlerden Dan Tapiero’nun 10T Holding’i ve Tapiero da QuickNode’un yönetim kuruluna katıldı.

Ayrıca bu yatırımcılar içerisinde Reddit’in kurucusu Alexis Ohanian’ın Seven Six, Protocol Labs gibi şirketlerde mevcut.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir