Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.642
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.642
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Popüler Oyun PUBG, USDC Ödemeleri İçin Çalışıyor!

Popüler Oyun PUBG, USDC Ödemedeleri İçin Çalışıyor!

Oyun dünyasınının dev isimlerinden PUBG oyununun arkasındaki firma, oyun içi ödemeler için USDC üzerinde çalışıyor.

PUBG: Battlegrounds oyununun arkasındaki şirket Krafton, kripto sektörüne adım atmaya hazırlanıyor. Dev oyun firmasından gelen son bilgilere göre Krafton, Cosmos tabanlı bir platform aracılığıyla USDC ödeme yöntemlerini hayata geçirmeyi planlamakta.

İlginizi Çekebilir:Grayscale Şirketinin Sahip Olduğu 16 Milyon Dolar Bulundu!

Settlus adını taşıyan bu blokzincir projesi, Cosmos SDK’yı kullanarak geliştirildi ve Krafton tarafından geliştirilen bir stablecoin ödeme yöntemi olarak lanse ediliyor. Circle CEO’su Jeremy Allaire, bu işbirliğini duyurarak, Krafton’un Settlus’u Circle Hacker House etkinliğinde tanıttığını Twitter üzerinden paylaştı.

Cosmos tabanlı platform aracılığıyla, dünya genelinde 30 milyonun üzerinde aktif oyuncusu bulunan PUBG, USDC ödeme ve mutabakat katmanını oyun içerisine entegre etmeyi planlıyor. Bu hamle, kripto paraları geniş bir oyuncu kitlesine tanıtarak kabulünü artırma potansiyeli taşıyor.

Settlus’un resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları kısa bir süre önce yayına girdi ve test aşamasının 2024 başlarına kadar sürmesi planlanıyor. Settlus, özellikle ödeme anlaşmaları ve metaverse gibi projeler için kullanılabilen birinci katman bir blokzincir olarak öne çıkıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Settlus’un dikkat çekici bir özelliği de, ağdaki işlem ücretlerinin stablecoin’ler aracılığıyla ödenebilecek olmasıdır. Ayrıca platform, içerik üreticileri için ödeme anlaşmalarını başlangıçta USDC kullanarak kolaylaştıracak.

Krafton’un bu adımı, kripto paraların daha geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenmesine katkıda bulunabilir ve kripto dünyasının daha fazla kabul görmesine yardımcı olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version