Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.558
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.558
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Polygon Labs, Güney Kore’nin En Büyük Yatırım Bankası İle İşbirliği Yapacak !!!

polygon labs

Güney Kore’nin en büyük finansal grubu olan ve yönetimi altında 500 milyar doların üzerinde varlık bulunduran Mirae Asset Securities, Polygon Labs ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Şirket yaptığı açıklamada finans alanında tokenizasyonu ilerletmek ve Web3 teknolojilerinin benimsenmesini artırmak için Polygon Labs ile işbirliği yapacak.

Mirae Asset Securities’ın dijital varlık bölümünün Başkanı Ahn In-sung:”Polygon Labs, dünya çapında önde gelen bir blockchain teknolojisi geliştirme şirketidir ve Web3’ün tüm yönlerinde yenilik yapıyor. Polygon Labs ile teknik işbirliği yoluyla, Mirae Asset Securities, tokenize edilmiş menkul kıymetler alanında küresel liderlik kurmayı amaçlıyor,”  ifadesinde bulundu.

1,53 trilyon Dolar fon yöneten Franklin Templeton ve 823 milyar dolarlık fon yöneten Hamilton Lane şirketleri de Polygon ağı üzerinde tokenizasyon projelerini başlatmışlardı.

Boston Consulting Group ve yatırım şirketi ADDX’in yaptığı bir araştırmaya göre, varlık tokenizasyonunun 2030 yılına kadar 50 kat artarak 16,1 trilyon dolara ulaşması ve küresel gayri safi yurt içi hasılanın %10’unu oluşturması bekleniyor. Bu da bize büyük yatırım şirketlerinin neden bu alana yöneldiği hakkında bir fikir veriyor.

Polygon Lab’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sandeep Nailwal, Mirae’nin finans sektöründe Web3 teknolojilerinin benimsenmesini hızlandırmaya yardımcı olacak.

Nailwal, “Mirae, sürekli evrilen dijital finans dünyasında güncel kalmayı amaçlayan ileriyi gören bir şirketin harika bir örneğidir. Tokenizasyona yönelmesi, diğer finans kurumlarının Web3’ün kitlesel benimsenmesini kesinlikle hızlandıracaktır,” dedi.

“Aynı zamanda, Mirae’nin girişimlerinin Güney Kore’nin iç finans sistemleri ile yabancı muadilleri arasında uyumluluğun kurulmasına büyük katkıda bulunacak” diye ekledi.

En Hızlı Haber Takibi İçin telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version