Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.852
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.852
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Peter Brandt, Bitcoin (BTC) Potansiyeliyle İlgili Analiz Paylaştı

Deneyimli trader Peter Brandt, yaptığı bir paylaşımda Bitcoin’in Temmuz’dan bu yana oluşturduğu model hedefine ulaştığını belirtti.

Konsolidasyon dönemi sona ererken, piyasa işlem hacminde ve oynaklığında hızlı bir artış görülüyor. Ağustos ayının başlarında sahip olduğu en büyük pozisyonlardan birinin Bitcoin olduğunu belirten Peter Brandt de Bitcoin ile ilgili analiz paylaşımı yaptı.

Peter Brandt: Bitcoin Kama Modelini Yakaladı

Peter Brandt, Twitter üzerinden paylaşım yaparak Bitcoin’in Temmuz ayından itibaren oluşturmaya başladığı kama modelini yakaladığını söyledi.

Temmuz ayında, yüzde 25’lik büyük bir düşüş yaşayan Bitcoin, genellikle bir bekleme süresi modeli olarak hareket eden yükselen kama modeli oluşturdu.

Bitcoin’in hedefine ulaştığını belirten Brandt, analiz paylaştığı tweetinde; fiyat performansının piyasada aşırı derecede yükselişe geçeceği anlamına gelmediğini ve BTC’nin daha da düşmeyeceği anlamına gelmediğini de söyledi.

Son aylarda değerinin yarısından fazlasını kaybetmesine rağmen Bitcoin’in hala en büyük pozisyonlarından biri olduğu söyleyen tradere göre, kama modeli hedefine ulaşıldı. Bu da Bitcoin’in son birkaç haftadır piyasada bulunan formasyona bakmadan hareket ettiği anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir