Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.720
% 4.16
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.720
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Peter Brandt, Bitcoin Hakkında Endişeli

Kripto para piyasasının ünlü yatırımcısı Peter Brandt, yaşanan son olaylarında etkisiyle Bitcoin (BTC) fiyatının geleceğinden endişe duyuyor.

Daha çok kripto para piyasasındaki döngülere değinen Peter Brandt, ayı piyasasının kolay biteceğini düşünmüyor. Bu düşüncelerini, önceki boğa fiyatlarına inmeyen piyasa koşullarına bağlıyor. Ünlü yatırımcı, 2017 yılındaki boğa koşusunu öne çıkardı. Bu dönemde, Bitcoin en yüksek seviyesi olan 21 bin dolar sınırına ulaşmayı başarmıştı. 2017 yılındaki bu en yüksek nokta, şuan için bir destek görevi görüyordu. Brandt, bu desteğin çok kolay bir şekilde kırıldığına dikkat çekti.

Brandt, Bitcoin Hakkında İddialarda Bulunuyor

Kripto para yatırımcısı Peter Brandt, Bitcoin için 21 bin dolarlık desteğin kırılmasını endişeyle yorumladı. Bu seviyenin daha önceki boğa koşusunun bir zirvesi olduğuna dikkat çekti. Ancak Brandt, BTC’nin daha önce de bu seviyenin altına düşüp tekrar yükseliş yaşadığını atladı.

Aynı durum 2015 yılında da yaşandı. Bitcoin bu dönemde, en yüksek noktasından yaklaşık yüzde 40’lık bir düşüş yaşadı. Peter Brandt, güncel düşüşü tarihin en kötü beşinci ayı piyasası olarak değerlendirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir