Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.655
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.655
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Peter Brandt’ten Sürpriz NFT Açıklaması

Yatırımcı Peter Brandt, sosyal medya hesabı üzerinden NFT’ler hakkında öngörüsünü paylaştı.

NFT’ler, düşen kripto para birimi fiyatları nedeniyle hızla güç kaybetmeye başladı. 2022’nin ilk çeyreğinde istikrarlı bir şekilde hareket eden NFT sektörü, Terra‘nın çöküşünün de etkisiyle birlikte baharda başlayan pazar hacmi düşüşünü sürdürüyor. Peter Brandt ise olumsuz görüntüye rağmen NFT’lerin yükselişe geçeceğini söyledi.

Peter Brandt, NFT Paylaşımı ile Şaşırttı

Peter Brandt, Twitter hesabı üzerinden NFT’ler hakkında olumlu bir paylaşım yaparak takipçilerini şaşırttı.

Brandt, mayıs ayında NFT Beanie Babies ve Pet Rocks ile karşılaştırmıştı. Şubat ayında ise NFT’leri aptal olarak nitelendirdi. Geçmişteki şüpheciliği göz önüne alındığında, Brandt’in NFT’lere olan ilgisinin artışının neden olduğu belirsizliğini koruyor.

Bu haftanın başlarında Brandt, bazı NFT projelerinin yükselişe geçeceğini vurgulayan bir tweet atarak sektörün durumu hakkında hararetli tartışmaların fitilini ateşledi.

Trader bugün yaptığı bir paylaşımda ise NFT’lerin artık basit JPEG’lerin ötesine geçmeyi başardığını savunarak ileriye dönük görüşünü açıkladı. NFT’ler için bazı seçilmiş projelerin işlevselliklerini ve faydalarını geliştirmeyi başardığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir