Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.913
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.913
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Fransa, Kripto Varlık Hizmeti için Forge’ye Onay Verdi

Fransa’nın en büyük bankalarından Societe Generale, yan kuruluşu Forge aracılığıyla kripto varlık hizmetleri sunmak için onay aldı.

Fransa, kripto sektörüyle ilgili bağlantılarını genişletmeye devam ediyor. Binance’in Fransa’da yapacağı yatırım ve Crypto.com‘un Avrupa Genel Merkezi için Fransa’yı tercih etmesi de bu bağlantıların büyük örneklerinden. Ülkenin üçüncü en büyük bankası Societe Generale’ye verilen lisans ile birlikte kripto konusunda yeni bir adım daha atılmış oldu.

Fransa’dan Societe Generale’nin Yan Kuruluşuna Onay

Fransa düzenleyicisi, Societe Generale’nin yan kuruluşu Forge’ye kripto varlık hizmetleri için onay verdi.

Forge’ye Autorite des Marches Financiers (AMF) tarafından verilen onay, Crypto.com, Binance ve Luno dahil olmak üzere uluslararası kripto şirketleri için verilen onayların ardından geldi. Societe Generale, tamamen entegre blockchain odaklı yan kuruluşu Forge aracılığıyla artık kripto varlıkları saklama, satma ve ticaret hizmetleri sunabilecek.

The Block‘ta yer alan habere göre AMF’nin bu son kararı, kripto yatırımlarını saklamak isteyen Fransız risk sermayesi firmalarının, en tanınmış bankacılık oyuncularından birinin hizmetlerini kullanabilecekleri anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir