Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.780
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.780
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

LUNC Tartışmalarında Bilinmesi Gerekenler

Terra Classic (LUNC) topluluğu, bir üyenin yüzde 1,2 vergi yakımının azaltılmasını önermesinden bu yana bir tartışma yaşıyor. LUNC topluluklarından birinin üyesi olan Ikujiro, başlangıçta LUNC’un bu vergi yakımının yüzde 0.2’ye düşürmesini istemişti.

LUNC’taki vergi yakımının zaltmanın yanı sıra, LUNC’un vergi karının yüzde 10’unu topluluk havuzuna eklemesini önerdi. Binance de dahil olmak üzere bazı kripto borsalarının yakma işlemleri başlattığına dikkat çekmekte fayda var.

LUNC Yakım Tartışmaları Sürüyor

Tartışmalar devam ederken, önde gelen bir topluluk üyesi olan Edward Kim, eldeki sıkıntılı durum hakkındaki düşüncelerini kamuoyuyla paylaştığında görüşler biraz olsun değişti.

Twitter hesabı üzerinden paylaşan Kim, mevcut vergi yakımına bağlı kalmanın artılarını ve eksilerini dikkatlice analiz ettiğini belirtti. Ayrıca önerilen seçeneği değerlendirdiğini de belirtti.

Ona göre, verginin düşürülmesi LUNC’un zincir içi hacminde bir artışa yol açabilir. Ayrıca, doğrulayıcıların yardımıyla yeni delegasyonların çekilmesine yardımcı olabilir. Kim şöyle dedi:

“Hacimdeki artış, zincirdeki yeni faydanın kilidini açmakla karıştırılacak ve bu nedenle bu teklifin zamanlamasıyla doğru bir şekilde ölçülemeyebilir”

Blockchain uzmanı, azaltma lehine olanların önyargılarından dolayı bunu yapıyor olabileceğini belirtti. Öte yandan Kim, yüzde 1,2’lik verginin sürdürülmesinin de bazı topluluk üyelerinin projenin gidişatını değiştirmek için henüz erken olduğunu düşünmesinden kaynaklandığını da sözlerine ekledi.

Bu Tartışmalar Yaşanırken LUNC’ta Neler Oluyor?

Tüm bu gelişmelerin sonucunda LUNC’un istediği ilgiyi göremediği barizdi. Santiment verilerine göre, LUNC’un sosyal hacmi büyük ölçüde geriledi. Fiyat bazında değerlendirecek olursak eğer, LUNC’un değerinin yüzde 2,7 civarında kayıp yaşadığı görülüyor.

Bunun dışında LUNC işlem hacminde de düşüş yaşanıyor. CoinGecko verilerine göre yazı yazıldığı an itibariyle LUNC’un 24 saatlik işlem hacmi 187 bin dolar bandında.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir