Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.713
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.713
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Wintermute, Hack Saldırısına Rağmen Borçlarını Kapatıyor

Wintermute, geçtiğimiz ay yaşanan 160 milyon dolarlık hack saldırısına rağmen borçlarını ödemeye başladı.

Wintermute, Eylül ayının sonunda hack saldırısına uğramıştı. Hackerlar, yaptıkları saldırıyla, kripto para piyasa yapıcısı Wintermute’tan 160 milyon dolar çaldı. Saldırının ardından Wintermute’un borçlarını ödeyip ödeyemeyeceği konusunda endişeler ortaya çıkmıştı. Wintermute, en büyük borçlarından biri kapatarak endişeleri azalttı.

Wintermute, Hack Saldırısına Rağmen Borçlarını Ödemeye Başladı

Kripto para piyasa yapıcısı Winturmute, yaşanan hack saldırısında 160 milyon dolar kaybetse de borçlarını zamanında ödüyor.

Eylül ayının sonlarında yapılan hack saldırısında, 90 adet dijital varlık çalındı. İki adet token’ın değerinin 1 milyon ila 2,5 milyon dolar aralığında olduğu, diğer token’ların ise 1 milyon doların altında bir değerde olduğu belirtilmişti. Wintermute, o dönemde saldırıyı, beyaz şapkalı bir hack faaliyeti olarak gördüğünü dile getirmişti. Wintermute’un bu büyük kayıbı, borçlarını nasıl ödeyeceği konusunda endişeleri beraberinde getirdi.

Toplum borcu 189,4 milyon dolar olan protokol, DeFi kredi platformu TrueFi‘a 92 milyon dolar değerinde Tether’i geri ödedi. Bu miktar, Wintermute’un en büyük borcuydu. Wintermute’un hala Maple Finance’e USD Coin ve Wrapped Ether (WETH) cinsinden 75 milyon dolar ve Clearpool’a toplam 97,4 milyon dolar borcu var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir