Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.994
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.994
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

PayPal NFT Stratejisinin Değişimi: Kripto Para ve Dijital Sanat Pazarları Üzerindeki Etki

paypal nft

PayPal, 20 Mayıs’ta NFT’lere yönelik alıcı koruma programını sonlandırıyor ve bu da şirketin iyi bir şirket olma potansiyeline sahip olduğunu ve olgunluk içerdiğini gösterme şansına sahip olacak (20 Mayıs itibariyle şirket, NFT’lere yönelik alıcı koruma planını sonlandırıyor ve bu da şirketin iyi bir şirket olma potansiyeline sahip olduğunu ve hala pazarın olgunluğunu içerdiğini göstermede rol oynuyor).

Sahte taleplerin yanı sıra ters ibrazlar da 10.000 doları aşan NFT’lerin satışlarını etkileyerek onları satın alma işleminin hatalı bir şekilde tersine çevrilmesine karşı savunmasız hale getiriyor. Bu nedenle PayPal, NFT piyasasındaki fiyat dalgalanmalarıyla ilgili potansiyel riskleri en aza indirerek şartlarını ve sözleşmelerini değiştirmeye devam etmeye çalışmıştır.

O dönemde, gönderilen fonların bir miktar belirsizlikle geri alınabilmesi veya alıcı ve satıcı programları aracılığıyla işlemin yanlış beyan edildiği durumlara karşı dolandırıcılık iddialarında bulunulabilmesi gibi güvenceler pozisyonu yeterince güvence altına alıyordu. PayPal bu talimatları, çevrimiçi ödemelerle ilgili riskleri ortadan kaldırmaya yönelik daha büyük hedefine dahil etmeye karar verdi.

PayPal müşterileri, ihtilaflı işlemlerde PayPal’ın yardım eksikliği nedeniyle zorluklarla karşılaşabilirken, NFT’lerin alıcı ve satıcılarının işlemin başlatılmasından çözümüne kadar güven kaybı yaşama olasılığı artıyor. Bununla birlikte, alınacak bir karar daha büyük bir pazarı etkileyecek ve “filleri” “sineklerden” daha az önemli hale getirecektir.

NFT Pazarına İlginin Temel Nedeni

PayPal, yüksek riskler ve potansiyel dolandırıcılık nedeniyle NFT dolandırıcılık önleme çözümlerini sunmayı durdurdu. Bu durum, yeni PayPal kullanıcılarının NFT pazarlarına girmesini engelleyebilir. Bu değişiklik, NFT yatırımcılarının daha güvenli platformlara veya blok zinciri varlıklarıyla ilgilenen platformlara geçmesine neden olabilir. Bu durumda, NFT uygulamasında standardizasyon ve şeffaflık ihtiyacı nedeniyle pazarın olgunlaşması muhtemeldir. Yeni kılavuza göre, satış fiyatları 10.000 doların üzerinde olan satıcılar daha fazla belirsizliğe maruz kalıyor.

Böyle bir düzenleme değişikliği, zaten zor olan ve sıklıkla 10.000 $’ın (veya eşik tutarın) üzerinde satış yapan satıcılar için riski artırmaktadır. PayPal satıcı koruması olmadan satış yapmak, müşteri kimliği için ek güvenlik önlemleri gerektirebilir. Yüksek değerli sanatçılar ve aracıların, sanat eseri satış piyasasını yeniden tanımlayan soruşturma tedbirlerine tabi olması muhtemeldir.

PayPal’ın Politika Değişikliği: Kripto Para ve NFT Piyasaları Üzerindeki Etkisi

PayPal’ın politikasındaki değişiklik, finans kuruluşlarının kripto para birimleri ve NFT pazarlarıyla ilgili endişelerini gözden geçirdiklerinin bir işaretidir. PayPal’ın kripto para birimlerini desteklediği ve NFT’ye özgü teknolojiyle yıkıcı ve mantıksız bir şekilde oynadığı bir zaman vardı. Bununla birlikte, şirketin artık hızla yükselen popülariteye sahip oldukça spekülatif bir alan olan dijital varlıkları uygulama sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu görülüyordu.

Bu değişiklik aynı zamanda fintech şirketlerinin artık dijital varlıkların sınırlamaları konusunda daha endişeli olduğunu göstermektedir. Özetten kaçının ve bunun yerine itirazları veya yeni fikirleri tartışın. PayPal’ın riskten kaçınma stratejilerinin piyasa dinamikleri ve halka açık bitcoin ticareti üzerinde etkisi vardır. Paypal’ın politika rotası çatalları, diğer kurumların finansal stratejileriyle çatışabilir ve böylece tüm endüstri oyuncularını dijital varlıklara karşı daha temkinli hale getirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir