Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$67.266
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 67.266
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Ekonomist Henrik Zeberg: Bu Altcoin “En Az” 15x Yapacak!

altcoin

Ticaret efsanesi ve makro ekonomist Henrik Zeberg, kripto para piyasası için önemli yorumlarda bulundu ve bir altcoin için 15 katlık bir hedef fiyat belirledi.

“Doların Zayıflığı Kripto Paralara Yarar”

Zeberg, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, doların değer kaybetmesinin kripto para piyasalarına yeni bir ivme kazandıracağını savundu.

Ekonomist, ABD’de düşük tahvil getirileri ve doların diğer itibari paralara karşı değer kazanmasının, kripto paralar gibi riskli varlıklar için ideal bir ortam yarattığını vurguladı.

Hangi Altcoin Dikkat Çekiyor?

Zeberg, kripto para rallisine katılmak için JasmyCoin’e (JASMY) yatırım yapmayı önerdi. Ekonomist, kripto para piyasasının üçüncü dalgasında olduğunu ve bu dalganın JASMYCoin gibi projeler için büyük bir potansiyel taşıdığını belirtti.

Fiyat Hedefi Nedir?

Zeberg, JASMYCoin’in fiyatının önümüzdeki aylarda düşüş eğiliminde olan dolar endeksi (DXY) ile birlikte yukarı yönlü bir trend sergileyeceğini ve sonbaharda önemli bir desteğe ulaşacağını öngördü.

Ekonomist, JASMYCoin’in fiyatının 0,3 dolar seviyesine kadar yükselebileceğini, ancak kendisinin daha yüksek bir fiyat hedefi olduğunu da ekledi.

CoinGecko verilerine göre JASMYCoin’in şu anki fiyatı 0,02 dolar civarında seyrediyor. Bu da Zeberg’in en az 15 katlık bir fiyat artışı beklediğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir