Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.915
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.915
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

PayPal, NFT Sektörüne Adım Atıyor!

paypal nft

PayPal, yakın zamanda NFT transferleri ve alım-satımını içeren bir patent başvurusunda bulundu.


▪️ Bütün Dünya genelinde en yaygın kullanılan dijital ödeme sağlayıcılarından biri olan PayPal, kripto para ve blockchain alanındaki önemli çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, 21 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirdiği patent başvurusunu 21 Eylül’de kamuoyuyla paylaştı.

▪️ Patent başvurusunun özet kısmında ise “Çok sayıda dijital cüzdan, hizmet sağlayıcı ile ilişkilendirilerek NFT pazarına erişim sağlar. Bu NFT pazarı, farklı bir kurumla ilişkilendirilmiş merkezsiz bir blockchain ağına bağlıdır.” ifadeleri yer alıyor.

▪️ PayPal’ın bu başvurusu, kullanıcıların NFT işlemlerini zincir dışı (off-chain) yöntemlerle gerçekleştirmesine ve NFT’lerini diğer PayPal kullanıcılarına aktarmalarına imkan tanıyan bir sistemi temsil ediyor.

▪️ NFT’ler, son yıllarda hızla popülerlik kazanarak dijital ekonominin merkezinde önemli bir yer edindi. Şirket, bu büyüyen trendi değerlendirmek amacıyla NFT transferi ve ticaretine odaklanarak dijital varlıklarla etkileşim kurmanın yenilikçi ve güvenli yollarını kullanıcılarına sunmayı amaçlıyor.

▪️ PayPal’ın NFT transferi ve ticaretine odaklanması, teknoloji dünyası, kullanıcılar ve blockchain için oldukça önemli bir durumdur.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir