Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.994
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.994
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Ripple vs SEC Isınıyor: 6 Mayıs’ta Önemli SEC Özeti Bekleniyor

Ripple vs SEC

Ripple (XRP) ve SEC yasal bir savaşın içinde ve kripto topluluğu SEC’in 6 Mayıs 2024 tarihli çürütücü özetini bekliyor. Bu dosyalama, davadaki çözüm yolları aşamasında çok önemli olabilir.

22 Nisan’da Ripple, SEC’in 2 milyar dolarlık ceza dilekçesine yanıt özetini sundu.

Ripple başvurusunda, Mahkemenin SEC’in ihtiyati tedbir, disgorgement ve yargılama öncesi faiz taleplerini reddetmesi ve 10 milyon dolardan fazla olmayan bir sivil ceza vermesi gerektiğini belirtti.

Ripple’ın SEC tarafından 1,95 milyar dolar tutarında disgorgement, ön yargılama faizi ve sivil ceza ödemesi istenmişti.

SEC’in cevap metninin yardım taleplerini güçlendirmesi bekleniyor ve hukuk gözlemcileri bunu görmek için sabırsızlanıyor.

Bir XRP destekçisi olan avukat Bill Morgan, SEC’in ihtiyati tedbir kararının aslında Ripple’ın para cezasından daha önemli olduğuna dair bir görüşe sahip.

Morgan şunları yazdı: “SEC’in Cevap Dosyasında Ripple’ın kalıcı tedbir kararının verilmemesi ya da verilse bile sınırlandırılması gerektiği yönündeki argümanı hakkında ne diyeceğini gerçekten merakla bekliyorum. SEC gerçekten de Ripple’ın ODL müşterilerine yaptığı satışları kalıcı olarak durdurmaya mı çalışıyor?”

Morgan, “Bana göre ihtiyati tedbir kararı, Ripple’a ne kadar ödeme emri verildiğinden daha önemli” dedi.

XRP davasının çözüm aşaması kripto topluluğu tarafından yakından izleniyor. Olumlu bir XRP kararı kripto piyasasına olan güveni arttırırken, olumsuz bir karar bu güveni azaltacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir