Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$67.032
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 67.032
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

FTX ve Alameda’da Hareketlilik

ftx alameda

Her şey doğru zamanda hareket ediyor. FTX ve Alameda’nın sahip olduğu cüzdanlarda hareketlilik yaşanıyor. PeckShieldAlert tarafından yapılan bir paylaşıma göre yaklaşık 8,3 Milyon dolar değerine sahip Ethereum (ETH) ve Tether Gold (XAUT)’u bilinmeyen adreslere transfer etti.

Bitcoin ve altcoinlerde yaşanan hareketliliğe denk gelen bu dönemde bazı balinalar alım işlemleri yaparken bazı balinalar ise satış işlemi yapıyor. Balinalar bu şekilde işlem yaparken FTX ve onun sahip olduğu şirketi Alameda Research ile ilişkili iki cüzdan, toplam 8,3 milyon dolar değerinde kripto parayı bilinmeyen başka adreslere ve Wintermute’ye aktardı.


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Binance Yatırımlı Bitcoin Projesi 800 Milyon Doları Aştı!


PeckShieldAlert tarafından yapılan paylaşıma göre, Wintermute ile ilişkili olan adrese FTX 860 Tether Gold (XAUT) aktardı. Alameda ise kendisine ait cüzdandan 6,3 milyon dolar değerinde toplam2.027 Ethereum’u (ETH)bilinmeyen iki adrese aktardı.

Şu anda kimse bu yapılan transferlerin nedenini bilmiyor. Ancak bu durumun FTX borçlularının borsa için yeni bir yeniden yapılandırma planı sunmasından bir gün önce gerçekleşmesi dikkat çekti.

FTX geçtiğimiz ay bu tarz satışları yapabilmek için mahkemeden izin almıştı buna bağlı olarak sürekli olarak borsalara altcoin transferleri yapıyor. Bu durum yine kendisini kurtarmaya yönelik olduğu bariz bir şekilde ortada olduğu düşünülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir