Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.245
% 1.15
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.245
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Pancakeswap Açıklamasından Sonra CAKE Yükseldi !

Merkeziyetsiz finans dünyasının devi olan PancakeSwap, kendi coini olan CAKE arzını düşürmek için yeni bir teklif hazırladıklarını söyledi. Yapılan teklifte ekip coin arzını önemli ölçüde düşürülmesini hedefliyor. Yapılan teklifin kabul edilmesiyle birlikte Cake yakılacak. Böylelikle bu altcoin’de bir yükseliş yaşandı.

PancakeSwap ekibi, bugün topluluğa, CAKE için token arzının düşürülmesi için bir teklif sunduklarını söyledi. Böylelikle CAKE’nin maksimum token arzı 750 milyondan 450 milyona düşecek. Ayrıca ekip topluluğa enflasyonist bir politikadan uzaklaşmayı hedeflediğini tekliften önce söyledi.

Bu gönderinin paylaşılmasının ardından ise CAKE fiyatı yaklaşık %20 oranında bir yükseliş yaşadı. Alınan bu önemli karar PancakeSwap geleceği için önemli bir adım gibi görünüyor. Halihazırda CAKE’nin maksimum arzı 750 milyon ve şuan dolaşımda 263 milyon bulunuyor. Teklifin gerçekleşmesiyle beraber satış baskısı büyük oranda azaltılacak.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

PancakeSwap Nedir ?

PancakeSwap, Binance Smart Chain (BSC) üzerine kurulu merkezi olmayan bir borsadır. Tüm merkezi olmayan borsalarda olduğu gibi, merkezi bir aracıya ihtiyaç duymadan token ticareti yapabilir ve aynı zamanda PancakeSwap’tayken tokenlerinizin velayetini elinizde tutabilirsiniz.

Eylül 2020’de piyasaya sürülen borsa, platformda dijital varlık ticareti yapmak istediğinizde sizi başka biriyle eşleştirmek için bir emir defteri gerektirmeyen bir Otomatik Piyasa Yapıcı (AMM) modeli kullanır, bunun yerine akıllı aracılığıyla bir likidite havuzuna karşı işlem yaparsınız.

Borsa’nın arkasındaki ekip tamamen anonim olmasına rağmen, platform, Certik ve Slowmist dahil olmak üzere birçok önde gelen blockchain güvenlik firması tarafından denetlendi. PancakeSwap web sitesi ve akıllı sözleşme kodu kamu incelemesine açık olduğundan, platform tamamen açık kaynaklıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir