Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.800
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.800
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

OKX Borsasında Bedava SUI Kazanma Fırsatı

OKX, Altcoin Delist

Kripto borsası OKX, yeni duyurduğu bir etkinlikle son zamanların en çok konuşulan coin’i olan SUI kazanma fırsatı sunuyor.

Dünya üzerinde kripto yatırımcıların yakından bildiği kripto borsalarından biri olan OKX, son zamanlarda ön satış süreciyle yakından takip edilen SUI coin kazanılabileceği yeni bir etkinlik duyurdu. Etkinliğe katılan kullanıcılar gerekli şartları karşıladıklarında SUI coin kazanabiliyor.

Etkinlik detaylarına geçmeden önce şunu belirtmekte fayda var: Bu tür etkinliklere katılım sağlamak için öncelikle bir OKX hesabına sahip olmanız gerekiyor. OKX borsasında nasıl hesap açılacağını öğrenmek için buraya tıklayıp ilgili makalemizi okuyabilirsiniz.

OKX Borsasına %20 İndirimli Kayıt Olmak İçin Tıkla

Duyurulan etkinlik kapsamında kullanıcılara 3000 SUI dağıtılıyor. Etkinlik üç görevden oluşuyor. Bunlardan ilki para yatırma. Kullanıcılar, 5 SUI kazanmak için en az 100 dolar yatırım yapmak zorunda. Ayrıca etkinlik sona erdikten sonraki üç gün boyunca para çekme işlemi yapılmaması gerekiyor.

İkinci görev ise ticaret. Yatırım yapılan tutar ile borsa içerisinde ne kadar çok ticaret yapılırsa, kazanılabilecek SUI miktarı artıyor. Son olarak üçüncü görev ise davet et.

Borsaya davet edilen her yeni kullanıcı için 10 SUI kazanabiliyorsunuz. Fakat davet edilen kullanıcılar OKX’e kaydolmalı, en az 50 USD yatırmalı ve hak kazanmak için en az 100 USDT işlem yapmalıdır.

Söz konusu etkinlik 23 Nisan 2023 19:00 – 4 Mayıs 2023 18:59 saatleri arasında geçerlidir. Ödülleri etkinlik bitiminden sonraki 5 iş günü içerisinde kullanıcılara dağıtılacak.

Etkinliğe katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir