Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.653
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.653
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ödeme Platformu Venmo, Paypal Usd’yi Destekleyecek!

Eşler arası ödeme platformu Venmo yakında yeni piyasaya sürülen stabilcoin PayPal USD’yi destekleyecek.

Şirket, ERC-20 stablecoin’inin önümüzdeki haftalarda satın alınabileceğini belirtiyor. Kullanıcılar PayPal, Venmo veya uyumlu harici cüzdanlar üzerinden PYUSD satın alıp transfer edebilecek.

Şirket, bir gönderisinde “Cüzdanların hiçbir maliyet olmadan geniş ölçekte birlikte çalışabilmesini sağlayan stabilcoin’in ilk örneğinde, PayPal ve Venmo kullanıcıları arasındaki transferler hızlı ve ücretsizdir ve her biri milyonlarca kullanıcıya sahip iki cüzdanı birbirine bağlar.” Dedi.

Bu yenilik 2021’de kripto alım-satımı sunmaya başlayan Venmo için de iyi oldu. Venmo kullanıcıları artık farklı bir dijital birimle işlem yapabilecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Paypal Durdurulamıyor

Dünya’nın en büyük ödeme şirketi dijital varlık portföyü büyümeye devam ederken kriptoyla ilgili daha fazla hizmet ekliyor.

Şirket geçtiğimiz günlerde müşterilerin kripto satın almasına olanak tanıyan bir “rampa” hizmetini açıkladı. Daha sonra kullanıcıların kripto paralarını dolara takas edebilmeleri için “rampa dışı” bir hizmet başlattı.

Ödeme Şirketi, “Off Ramps’i ekleyerek ABD’deki kripto cüzdanı kullanıcıları, cüzdanda ki varlıkları PayPal bakiyelerine USD’ye dönüştürebilir dedi. Böylelikle kullanıcı alışveriş yapabilir, gönderebilir, kaydedebilir veya bankalarına parayı transfer edebilirler” diye ekledi.

Paypal’ın bu hizmeti, sıcak cüzdanlarda, dApp’lerde ve NFT pazaryerlerinde mevcuttur ayrıca en son MetaMask’ta da yayına girdi.

Şirket, Web3 satıcılarının entegrasyonu “dolandırıcılık yönetimi, ters ibrazlar ve anlaşmazlıklar için güçlü güvenlik kontrollerine ve araçlarına” bağlanmak için kullanabileceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir