Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.193
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.193
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Paypal, Kripto Paraları USD’ye Dönüştürme Hizmeti Başlatıyor!

Paypal

Dünya’nın en büyük ödeme şirketlerinden PayPal, dijital varlık portföyü büyümeye devam ederken kriptoyla ilgili daha fazla hizmet ekliyor.

Paypal geçtiğimiz günlerde müşterilerin kripto satın almasına olanak tanıyan bir “rampa” hizmetini açıkladı. Daha sonra kullanıcıların kripto paralarını dolara takas edebilmeleri için “rampa dışı” bir hizmet başlattı.

Ödeme Şirketi, “Off Ramps’i ekleyerek ABD’deki kripto cüzdanı kullanıcıları, cüzdanda ki varlıkları PayPal bakiyelerine USD’ye dönüştürebilir dedi. Böylelikle kullanıcı alışveriş yapabilir, gönderebilir, kaydedebilir veya bankalarına parayı transfer edebilirler” diye ekledi.

Paypal’ın bu hizmeti, sıcak cüzdanlarda, dApp’lerde ve NFT pazaryerlerinde mevcuttur ayrıca en son MetaMask’ta da yayına girdi.

Şirket, Web3 satıcılarının entegrasyonu “dolandırıcılık yönetimi, ters ibrazlar ve anlaşmazlıklar için güçlü güvenlik kontrollerine ve araçlarına” bağlanmak için kullanabileceğini söyledi.

Şirketin bu gelişmede ki açıklamasını, geçen ay açıklanan diğer iki kriptoyla ilgili girişiminden sonra geldi.

Şirketin en önemli haberi Paxos ile bir stabilcoin piyasaya sürmesi olsa da Ledger, ABD’li müşterilerin PayPal hesaplarını kullanarak kripto satın almalarına olanak tanıyan yeni bir cüzdan entegrasyonunu da duyurdu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kripto Merkezi

Şirket, dolar destekli stabilcoin olan PYUSD başlattıktan hemen sonra, kullanıcıların PayPal hesaplarında Bitcoin ve diğer kripto paraları saklamalarına ve bu varlıklarla etkileşimde bulunmalarına olanak tanıyan “Kripto Paralar Merkezi“ni Cryptocurrencies Hub tanıtmak amacıyla kullanım koşullarını güncelledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir