Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.062
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.062
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Fas’taki Deprem Nedeniyle Airdrop Yapacak!

Binance Fas'taki Deprem Nedeniyle Airdrop Yapacak!

Kripto para dünyasının önde gelen borsalarından biri olan Binance, Fas’ta meydana gelen depremin yol açtığı yıkımın ardından yardım elini uzatıyor. Binance Charity, depremin etkilediği bölgelerde yaşayan Binance kullanıcılarına toplamda 3 milyon dolar değerinde BNB (Binance Coin) dağıtacak.

Bu yardımın kimlere yapılacağı ise Adres Kanıtı (POA) ile belirlenecek. Özellikle depremden en çok etkilenen Marakeş-Safi ilinde 9 Eylül 2023 tarihine kadar POA işlemini tamamlayan kullanıcılar, doğrudan Binance hesaplarına 100 USD değerinde BNB alacaklar.

Dikkatinizi çekebilir: FTX LayerZero’ya Dava Açtı!

Ancak, bu bölgedeki birçok kullanıcının hala POA işlemini tamamlamamış olabileceğinin farkındalar. Bu nedenle, 9 Eylül 2023’ten sonra ve 30 Eylül 2023’ten önce POA işlemini tamamlayan tüm mevcut kullanıcılar için, doğrudan Binance hesaplarına 25 USD değerinde BNB bağışlanacak.

Fas genelinde işlem yapan ve deprem bölgesinde bulunmayan aktif kullanıcılar ise unutulmadı. Onlar da her biri için 10 USD değerinde BNB alacaklar.

Binance, bu yardımların yaklaşık 70.000 Faslı Binance kullanıcısına ulaşmasını bekliyor. Fonlar, 12 Eylül 2023 tarihinden itibaren kullanıcılara ulaşmaya başlayacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance Kurucusu ve CEO’su CZ konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Depremin Fas halkı üzerindeki etkisi yıkıcı. Depremzedelere bir nebze destek sağlayabileceğimizi umuyoruz. Bu bağışları alan ancak depremden etkilenmeyen Faslı kullanıcılardan, fonları en çok ihtiyacı olanlara aktarmalarını rica ediyoruz.”

Ayrıca, Binance Charity, herkesin katkıda bulunabilmesi için herkese açık bir bağış adresi de oluşturdu. Bu adrese gelen toplam kripto miktarı, ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için yetkili bir sivil toplum kuruluşuna bağışlanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir