Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.839
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.839
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Celsius Yönetim Kuruluna Eski Algorand CEO’su Atandı

Celsius

Eski Algorand CEO’su Steve Kokinos, Celsius’un operasyonlarını devralacak olası CEO’su seçildi.

Kokinos, geçtiğimiz gün yayınlanan mahkeme dosyasına göre, şu anda “NewCo” olarak adlandırılan, ve ismi belirsiz olan Delaware şirketinin yönetim kuruluna atanan diğer sekiz yöneticiye katılıyor.

Dokuz Ceo’dan altısı Celsius’un alacaklılar komitesi tarafından atandı. Diğer ikisi ise Mayıs ayında Celsius’un varlıklarını satın almak için teklif veren Fahrenheit Holdings tarafından atandı.

Holding, Celsius’un kurumsal kredi portföyünü, hisseli kripto ve bitcoin madencilik birimini devralmayı planlıyor.

Geçtiğimiz yıl Algorand ile yollarını ayıran Kokinos ayrıca Arrington Capital, Ravi Kaza, Proof Group gibi birçok şirketi bulunan Fahrenheit’in ortak sahibidir.

Kokinos dışında Yeni yönetim kurulunda Fahrenheit’in teklifini yönlendiren yatırım şirketi Arrington Capital’den Michael Arrington bulunmakta. Bununla beraber ABD Bitcoin Corp Başkanı Asher Genoot. Lehman Brothers’ın mirasını denetleyen Frederick Arnold. WeWork denetim komitesi Başkanı Elizabeth LaPuma. Eski Credit Suisse yatırım bankacısı Emmanuel Aidoo bulunmaktadır.

Celsius’un alacaklarının çıkarlarını temsil eden komite başkanları Scott Duffy ve Thomas DiFiore da yeni yönetim kuruluna atandı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Celsius’un İflası

Yakın zamanda Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu ve Federal Ticaret Komisyonu tarafından birçok düzenlemeye maruz kalan Celsius zor zamanlar yaşadı.

Geçtiğimiz yıldan itibaren kullanıcılarına milyarlarca dolar borçlu olan şirket yeniden yapılanma için çalışmalar yürütmekte.

Celsius alacaklıları şu anda Fahrenheit’in önerilen devralma teklifini 22 Eylül’e kadar itirazda bulunmak için oylama yapıyor. Celsius’un hala nasıl bir yol izleyeceği akıllarda soru işareti bırakıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir