Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.114
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.114
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Nike ve EA Sports’tan NFT Ortaklığı!

Nike‘ın Poligon tabanlı geliştirilen .SWOOSH NFT‘leri yapılan resmi açıklama sonrası resmen EA Sports Games‘e entegre olacak. Dünyaca ünlü spor giyim markası Nike son zamanlarda Web3 girişimleri ve NFT projeleriyle adından sıkça bahsettiriyor. Nike’ın kapalı beta sürecinde olan .SWOOSH bir Web3 platformu olarak karşımıza çıkıyor.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Düşmanı Peter Schiff’den NFT Hamlesi!

Etherium ölçekleme ağı olarak karşımıza çıkan Poligon üzerine kurulmuş platformda NFT koleksiyonları ve üyelik kartları satılıyor. Kısa bir süre önce platformda OF1 Box satışına 50binin üzerinde kişi katılmış ve 1,9 milyon $’dan fazla gelir elde edilmişti.

Nike Virtual Studios Genel Müdürü Ron Faris:

“Nike ve EA Sports yenilik, yaratıcılık ve mükemmellik sözü veriyor, onlarla ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık, .SWOOSH topluluğumuz ve muazzam EA Sports hayran kitlesi için bazı inanılmaz yeni deneyimlerin kilidini açmamıza izin verecek.”

Yapılan bir basın açıklamasında Nike, oyuncuların kişisel tarzlarını oyun yoluyla ifade etmelerinin önünü açacaklarını belirtti. Popüler marka 2021 sonlarına doğru spor ayakkabı ve koleksiyon markası RTFKT’yi satın alarak metaverse dünyasına giriş yapmıştı. Daha sonra ise kendi sanal markası olan Nikeland’i duyurmuştu.

SWOOSH resmi twitter hesabından paylaşılan tanıtım takipçiler tarafından oldukça ilgi çekti.Envanterinizi kişiselleştirebileceğiniz NFT’ler sizi oyun dünyasında bir adım ileri çıkaracak.

Şu ana kadar işbirliğiyle ilgili çok az bilgi paylaşıldı. Önümüzdeki günlerde dev ortaklığın detaylarına ilişkin daha fazla bilgi sahibi olacağız.

 


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir