Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.448
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.448
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bitcoin Düşmanı Peter Schiff’den NFT Hamlesi!

Bugüne kadar Bitcoin ve altcoinler hakkında yaptığı olumsuz eleştirilerle dikkat çeken ekonomist Peter Schiff herkesi şaşırtarak Bitcoin destekli Nft koleksiyonu çıkaracağını duyurdu.

Schiff, dijital sanatçı Market Price ile işbirliğini Twitter üzerinden duyurdu. Özel bir set olan  ve Golden Triumph adını taşıyan koleksiyon, altına duyulan güvenin sarsılmazlığını ve önemini anlatıyor. Golden Triumph koleksiyonu içinde, bir insan elinin sıkıca bir altın çubuğu kavradığını tasvir eden etkileyici bir fiziksel tabloya ve keten kanvas üzerine yapılmış bir yağlı boya eserine rastlanıyor.

Ünlü kripto para yatırımcısı Anthony Pompliano, “Hoş geldin Peter. Senin gelişini bekliyorduk.” tweetini attı. Peter Schiff ise, “henüz gelmedim ancak en ünlü BTC karşıtının koleksiyonunu sizlere sunuyorum” dedi. Ancak yine de Schiff koleksiyonun birgün değerli hale geleceğini savunuyor.

Koleksiyon Bitcoin ağı üzerinde Ordinal NFT’leri olarak işaretlenmiş 50 dijital temsili içermektedir. Raporlar, koleksiyonun iki bölümlü bir açık artırma ile satılacağını göstermektedir. Tekliflerin 2 Haziran’da başlayacağı ve 9 Haziran’da sona ereceği bildirilmektedir. llk müzayede orijinal tablo ve tablodaki resmin numaralandırılmamış bir Ordinali için olacak. İkinci müzayede ise 50 adet baskı ve bunlara karşılık gelen 1-50 arası numaralandırılmış Ordinaller için olacak.

Ordinals Bitcoin blokzinciri üzerinde NFT yaratmayı sağlayan protokole verilen isimdir ve bu ağ üzerinde oluşturulan NFT’ler de bu isimle anılmaya başlamıştır.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir