Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.074
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.074
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Mint Square Nedir?

Mint Square ZK Rollup tabanlı popüler NFT pazar yeridir. Mint Square, en iyi çoklu zincirli ZK Rollup NFT pazarını oluşturmayı hedeflemektedir. Bir sonraki hedefi 100 milyon kişinin NFT varlıklarını oluşturmak ve ticaret yapmak için platforma dahil etmeyi amaçlamaktadır.

Popüler katman-2 çözümlerine yönelik geliştirilen Mint Square, başta Ethereum ağı ve diğer ağlara kıyasla çok düşük işlem ücretleriyle  NFT alınıp satılmasına ve kendi nftmizi oluşturmamıza fırsat sağlıyor. Her NFT koleksiyonu Mint Square’de endekslenmiş ve alınıp satılabilir durumdadır. Bu, aynı koleksiyondaki NFT’leri bulmayı ve satın almayı kolaylaştırır.

 Starknet üzerinde toplam NFT işlem hacminin %85’ine sahip olan önde gelen bir NFT pazarıdır.

Mint Square Kullanıcılarına Hangi Özellikleri Sunuyor?

  • Tek bir işlemle toplu NFT satın alın: Alışveriş sepetinize istediğiniz kadar NFT ekleyin ve bunları tek bir işlemle satın alın. StarkNet’teki hesap soyutlaması sayesinde gas ücretlerinden tasarruf edin.
  • NFT’ler sabit bir fiyattan veya açık artırmayla satılabilir: StarkNet NFT’lerini istediğiniz fiyata satabilirsiniz veya alıcıların belirli bir zaman aralığında teklif verebileceği bir açık artırma başlatabilirsiniz.
  • NFT koleksiyonlarına teklif gönderin: Tek bir NFT’ye, belirli bir koleksiyondaki tüm NFT’lere veya belirli bir koleksiyondaki içerisinde seçtiğiniz bir özelliğe sahip NFT’lere teklif verebilirsiniz.

Mint Square üzerinde NFT nasıl oluşturabiliriz?

Marketplace üzerinde Nft mintlemek için yapılması gerekenler:

  1. Bravos,Metamask veya ArgentX cüzdanlarından birine sahip olmak
  2. Cüzdanınızda gas fee ödeyebilmek için yeteri kadar Eth olduğundan emin olmak
  3. Anasayfada yer alan ‘mint’ kısmına tıklamak
  4. JPEG, GIF, PNG, SVG, glTF, GLB, MP3, MP4 and WebM.formatlarındaki varlığınızı yüklemek
  5. Nft isimlendirme
  6. Nft’nin özelliklerini belirmek

 

Dikkatinizi çekebilir: Starknet Nedir?

MintSquare’dan Nasıl Nft Satın Alınır?

Mint Square şu an Starknet ve Zksync ağlarını destekliyor. Bildiğimiz gibi iki proje de son zamanlarda adından sıkça bahsettiriyor. Biz de şimdi bu ağlar üzerinde çıkan koleksiyonlardan nasıl Nft alabileceğimizi göreceğiz.

  • Yukarıda belirttiğimiz gibi Starknet ağı için basit bir kullanıcı arayüzüne sahip ArgentX’i veya Bravos Wallet kullanabiliriz. Zksync ağı için ise Metamask üzerinden işlemlerimizi yürütebiliriz
  • Connect Wallet dedikten sonra almak istediğimiz Nft’yi seçip ”add to cart” diyoruz. Daha sonra sepetimize gidip ”buy now” diyoruz.
  • Cüzdanımızdan işlem ücretini ödüyoruz ve satın almayı tamamlıyoruz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir