Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.076
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.076
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Multichain Ekibi, CEO ve Kız Kardeşinin Yakalandığını Açıkladı

Multichain ekibi, 220 milyon dolarlık vurgundan sonra CEO ve Kız kardeşinin Çin polisi tarafından yakalandığını açıkladı.

Multichain CEO’su Zhaojun, 21 Mayıs 2023’te Çin polisi tarafından gözaltına alındı. Ekip, operasyonları durdurmak zorunda kaldığını açıkladı ve topluluğu Multichain hizmetini kullanmamaya Ekibi çağırdı.

Zhaojun’un kız kardeşi, kalan kullanıcı varlıklarını kendisi tarafından kontrol edilen adreslere aktardı ancak 13 Temmuz’da gözaltına alındı.

Çapraz zincir projesi Multichain’in Ceo’su Zhaojun gözaltına alındı söylentileri vardı. Çin polisi tarafından yapılan açıklamada Zhaojun gözaltına alındığını ve hala gözaltında olduğunu doğruladı.

Proje, Çin polisi’nin bilgisayarlarını, telefonlarını, donanım cüzdanlarına el koyduğunu söyledi. Proje çok taraflı hesaplama ile korunarak ve bunu çalıştıran sunucular Zhaojun’un kişisel bulut sunucusu hesabı tarafından kontrol ediliyordu.

Sonuç olarak işlemleri onaylatacak kişilerin erişimleri iptal ederek teknik aksaklıklar meydana geldi.

Proje şuan tüm operasyonel ile yatırımcı fonlarının Zhaojun’un kontrolü altında ve polisin elinde olduğunu belirtti.

4 Haziran’da Multichain ekip mühendisleri Zhaojun ev bilgisayarında geçmiş bilgileri girerek teknik sorunu çözmeyi başardılar.

7 Temmuz’da fonlar anormal bir şekilde taşınarak. Zhaojun kız kardeşi bulut sunucusu platformuna farklı bir İp adresi ile giriş yaptığını söyledi. İki gün sonra 220 milyon dolar değerinde Coinler kullanıcı fonu varlığı altındaki yeni bir cüzdana taşındığını açıkladı.

Proje, 13 Temmuz’da Zhaojun’un kız kardeşi yakalanarak projenin varlıkları hakkında net bilgi olmadığını söyledi. Son olarak yapılan açıklamada, Alternatif bilgi kaynaklarının ve ilgili operasyonel fonların bulunmaması nedeniyle ekip operasyonlarını durdurmak zorunda kaldı” denildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version