Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.697
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.697
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Canaan, İmtiyazlı Hisse Finansmanından 50 Milyon $ Topladı!

Kripto madencilik teçhizatı üreticisi Canaan, araştırma ve geliştirme yeteneklerini geliştirmek ve üretim ölçeğini genişletmek için imtiyazlı hisse finansmanı yoluyla 50 milyon doların üzerinde para topladı.

Nasdaq’da listelenen şirket, bu hafta yaptığı bir başvuruda, 125.000’e kadar A serisi dönüştürülebilir imtiyazlı hisse ihraç edip satarak kurumsal bir yatırımcıdan sermaye topladığını açıkladı. Şirket yatırımcının adını vermedi.

Canaan, başvuruda “Şirket, menkul kıymetlerin satışından elde edilen net geliri araştırma ve geliştirme, üretim ölçeğinin genişletilmesi ve diğer genel kurumsal amaçlar için kullanmayı planlıyor” dedi.

Şirketin hisseleri Perşembe günü %6,45 düşüşle 1,45 dolardan kapandı. Hisse senedi Ocak ayının başından beri %32,87 oranında düşüş kaydetti.

Şirketin kazanç raporuna göre, madencilik teçhizatı üreticisi, geçen yılın üçüncü çeyreğinde, 2022 yılının aynı dönemindeki 6,3 milyon dolarlık net gelire kıyasla 80,1 milyon dolarlık net zarar bildirdi.

Bu ayın başında Canaan, her ikisi de Nasdaq’da listelenen şirketler olan Cipher Mining Inc. ve Stronghold Digital Mining Inc.’den 17.000’den fazla bitcoin madencilik makinesi için takip eden satın alma siparişlerini güvence altına aldığını açıkladı.

Canaan Kimdir?

Canaan Inc. dünyanın ilk ASIC Bitcoin madencisini yarattı ve aynı zamanda Nasdaq’ta listelenen ilk madencilik makinesi üreticisidir. Canaan, kendisini Bitcoin madencilik makineleri ve ilgili hizmetleri geliştirmeye ve satmaya adamıştır. Canaan’ın genel merkezi Singapur’dadır ve Çin, Kuzey Amerika ve Orta Asya’da ofisleri bulunmaktadır.

Makineleri dünya çapında 21 ülke ve bölgede satılmaktadır. Şu anda Canaan, teknolojinin, ürünlerin ve hizmetlerin geliştirilmesini sürekli olarak teşvik eden stratejik bir yaklaşım olarak “yeşil madencilik”in geliştirilmesine odaklanıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version