Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.903
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.903
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

MoonPay, Yatırım Kolu MoonPay Ventures’i Başlattı

Kripto ödeme çözümleri sağlayıcısı MoonPay, MoonPay Ventures adında bir yatırım kolu başlattığını açıkladı.

Şirket yaptığı açıklamada, MoonPay Ventures’ın web3 ve finansal teknoloji alanında uzmanlaşmış erken aşamadaki girişimlere odaklanacağını söyledi. Ayrıca Startup’lar, MoonPay ve onun yüzlerce kripto endüstrisi ortağından destek alacak. Hali hazırda MoonPay Ventures, BCB Group, Brut, BeatClub, Absolute Labs, Create/OS, BridgeTower Capital, Mythical Games ve diğerleri gibi şirketlerin yatırım yaptı.

MoonPay CEO’su Ivan Soto-Wright yaptığı bir açıklamada;

MoonPay’i geliştirmeye devam ederken, aynı zamanda ekosistemimizdeki öne çıkan oyuncuları yükseltmeye de kararlıyız, böylece toplu olarak Web3’ün toplu olarak benimsenmesi için çalışabiliriz” dedi.

MoonPay Ventures’ı başlatmak, bu vizyonu hayata geçirmede önemli bir kilometre taşıdır ve kaynaklarımızı portföy şirketlerimizi ve dolayısıyla bir bütün olarak Web3 endüstrisini desteklemek için kullanmamıza olanak tanır.”

Ayrıca MoonPay Ventures’a ise Moonpay geliştirme sorumlusu Abhay Malavankar öncülük edecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz! 

MoonPay Durdurulamıyor

Geçtiğimiz gün kripto borsası Binance.Us, Amerikalı müşterilerinin dolar yatırmasını veya çekmesini imkansız hale getiren aksaklıkları engellemek için yeni bir yol haritası çizdi. Böylelikle şirket, ödeme sağlayıcısı MoonPay ile ortaklık kurduğunu söyledi.

Yapılan açıklamada Binance.Us müşterileri artık hesaplarına ekleme yapmak isterse ilk önce Usdt Stablecoinine sahip olup diğer coinlere dönüştürebileceğini söyledi. Şirket ayrıca “Binance.US mobil uygulaması üzerinden kripto alım satımını hızlı ve kolay hale getirmek için MoonPay ile ortaklık kurduk.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir